Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Bandmedlemmer har kastet deres kærlighed på den danske pop- og rockskat

Den Danske Model gæster under by night Bytorvet, hvor de vil byde ind med danske numre lige fra de tidlige Kim Larsen udgivelser til numre af det nutidige, populære band The Minds of 99. Musikken vil blive leveret på en lav scene midt på torvet. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Den Danske Model med blandt andet to Hedensted-borgere gæster Bytorvet.
Annonce

Hedensted: Der er ikke tale om en gennemgang af den danske arbejdsmarkedsmodel, herunder trepartssamarbejde og kollektive overenskomster, når man fredag kan opleve Den Danske Model på Bytorvet.

Derimod er der tale om et helt igennem dansk musikalsk islæt, der gør entré på torvet.

Medlemmerne bag bandet Den Danske Model tæller Ole Volsted Hansen, vokal og guitar, Steffen H. Matzen, trommer, Jakob Lundholm, keyboard og sang, og Søren Ærø på bas. Sammen vil de præsentere publikum for et kig ind i den danske pop- og rockskat med numre fra fem årtier og med en setliste, der byder på fortolkninger af TV-2-numre, de tidlige Kim Larsen udgivelser, Rasmus Nøhr og Magtens Korridorer samt Danseorkestret, Ulige Numre, Rasmus Seebach, The Minds of 99 og meget mere.

Fredagens møde med by night er noget bandet ser frem til, lyder det fra Ole Volsted Hansen fra bandet.

- Det skal nok blive en festlig aften, hvor vi satser på at optræde på en lav scene midt på torvet, tæt på publikum. Det handler om at skabe en rigtig hyggelig og god stemning, så folk har lyst til at blive en stund og nyde by night i og omkring Bytorvet, siger han.

Det skal nok blive en festlig aften, hvor vi satser på at optræde på en lav scene midt på torvet, tæt på publikum. Det handler om at skabe en rigtig hyggelig og god stemning, så folk har lyst til at blive en stund og nyde by night i og omkring Bytorvet.

Ole Volsted Hansen

Annonce

Siden 2013

Den Danske Model blev dannet i 2013 og udgør med Steffen H. Matzen og Ole Volsted Hansen to Hedensted-borgere, mens Jakob Lundholm er fra Vejle og Søren Ærø fra Jelling.

De fire herrer kender hinanden dels gennem venskaber dels gennem familiære bånd og arbejdsrelationer.

- Vi hygger os, og vi tror på, at den afslappethed og indlevelse, vi har sammen, smitter positivt af på de, der lytter til vores musik. Vi har kastet vores musikalske kærlighed på den danske pop- og rockskat. Det er fedt musik, som mange foruden os selv er vilde med, siger Ole Volsted Hansen.

Mens øvedagene foregår i Jelling, drager bandet i gennemsnit på opgave rundt i landet en til to gange om måneden.

- Det er et passende omfang for os, for vi har jo også vores arbejde ved siden af og andre fritidsaktiviteter, siger Ole Volsted Hansen.

Lige i august brager det dog sædvanen tro ekstra løs med musikopgaver. Men også det er bandmedlemmerne helt med på, lyder det fra Ole Volsted Hansen.

Når bandmedlemmerne ikke er sammen for at spille og øve, arbejder Ole Volsted Hansen som chef for et konsulenthus i Vejle, Steffen H. Matzen er chefprojektleder i en grossistvirksomhed i Odense, Søren Ærø er leder af en døgninstitution i Jelling og Jakob Lundholm betræder stillingen som produktchef ved Danfoss i Kolding.

Den danske Model har de senere år spillet på blandt andet Kløften Festivalen i Haderslev, på caféer og vinbarer i det jyske samt til diverse privat- og firmafester og på det dansk ejede Hotel Syv Søer ved Gøteborg.

Det kan du opleve på Bytorvet

  • Bandet Den Danske Model gæster torvet.
  • Tryllekunstner Jesper Grønkjær underholder.
  • Fakler opsættes og tændes på torvet og i sidegaderne.
  • Der vil være gratis popcorn til de fremmødte børn.
  • Ved SuperBrugsen er der servering af mad fra et opstillet telt på parkeringspladsen.
  • To hoppeborge er opstillet til fri afbenyttelse.
  • Spejderne arrangerer bålaktiviteter i Trykkeriparken, og på sognegårdens terrasse sælger Hedensted Y's Men's Club tarteletter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce