Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Birger Brix hædret af Rotary for 25 års virke i Palsgaard A/S

Fra venstre tidligere direktør for Palsgaard A/S Birger Brix, præsident for Juelsminde Rotary klub Jørgen Lykke Nielsen og kasserer samme sted Uffe Bruun. Privatfoto
Annonce

Juelsminde: Ved et arrangement i Juelsminde Rotary Klub på Juelsminde Strand Hotel blev tidligere direktør for Palsgaard A/S i Hosby hædret for sine 25 år på posten som direktør samt sit store engagement i Juelsminde-området. Birger Brix blev tildelt en Paul Harris Fellow for sin store indsats. Han har således ofte støttet lokale initiativer og nye tiltag. Seneste har han engageret sig i anlæggelsen af en ny Naturlegepark i Juelsminde.

I Rotary-regi har man mulighed for at opnå en "Paul Harris Fellow Recognition". Det er et certifikat samt en medalje/emblem, som bestyrelsen i de enkelte Rotary-klubber kan tildele en person – rotarianer eller ikke rotarianer- som en særlig udmærkelse for sit virke, der understøtter Rotarys idealer. Den lidt ejendommelige betegnelse er i øvrigt navnet på stifteren af Rotary, Paul Harris, der levede fra 1868-1947 i USA.

Birger Brix kvitterede for påskønnelsen med et foredrag om sit liv og levned. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce