Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Blomsterbutik er glad for mundbind og mobilepay: Vi føler os mere trygge

Kunder, der ikke ønsker at gå ind i butikken, kan nu betale for de varer, der står uden for butikken og tage dem med hjem, fortæller Anette Zeeberg fra Blomsteriet. Foto: Elisabet D. Hyttel
Anette Zeeberg fra Blomsteriet i Juelsminde har haft ekstra travlt, siden coronakrisen brød ud. Senest har mundbind og et udendørs salg givet mere tryghed i butikken.
Annonce

Juelsminde: Coronakrisen har indtil videre ikke haft en negativ indflydelse på blomsterforretningen Blomsteriet i Juelsminde. Snarere tværtimod.

- Jeg begyndte med at sende mine piger hjem, da landet lukkede ned, men de kom hurtigt tilbage igen. Folk sendte blomsterhilsner til hinanden i stedet for at komme på besøg, så vi fik lige pludselig rigtigt travlt, fortæller Anette Zeeberg, der har haft Blomsteriet siden 2010.

Hendes omsætning har hele tiden ligger over sidste år, og der har været rigtig travlt.

Annonce

Mere tryg med mundbind

Tendensen er fortsat, selvom samfundet hen over sommeren åbnede mere.

- Vores lokale kunder har været utroligt gode til at bakke os op. Det er, som om byen står sammen, siger Anette Zeeberg.

I øjeblikket er butikken i fuld gang med at gøre klar til julen, og fordi coronaen er blusset op igen, har Blomsteriet lavet et nyt tilbud.

Uden for butikken står der nu altid dekorationer, buketter og planter, som kunderne kan betale for via mobilepay.

- Der er stadigvæk nogle, der er utrygge ved at komme ind i butikken, så der er mange, der benytter sig af, at de kan handle udenfor, fortæller Anette Zeeberg.

Hun og de andre i butikken er glade for, at der nu er krav om, at de ansatte og kunderne bruger mundbind eller visir.

- Det gør, at vi er mere trygge. Det er svært at holde afstand i en lille butik, og hvis vi bliver syge, vil vi være nødt til at lukke butikken, siger Anette Zeeberg.


Vi er sårbare i forhold til sygdom, fordi vi er så få ansatte, så vi passer rigtig godt på.

Anette Zeeberg


Annonce

Salgsplaner i bero

Sidste år meddelte hun, at hun ville sætte blomsterbutikken til salg for at bruge mindre tid på arbejde.

Salget er dog sat i bero for nuværende.

- Jeg har fået et par seriøse henvendelser, men nu kommer julen, så der sker ikke noget før efter nytår, siger Anette Zeeberg, der forsikrer, at hun ikke forlader forretningen, før der er en køber klar til at overtage.

Anette Zeeberg og de ansatte i Blomsteriet har haft forrygende travlt, siden coronakrisen brød ud. - Folk sender hilsner i stedet for at komme på besøg. Foto: Elisabet D. Hyttel

Butiksbarometeret for oktober måned viser fortsat positive takter for butikkerne i Juelsminde. Indekstallet for oktober er således 121.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce