Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Brandstation i charmeoffensiv for nye brandmænd

Klakring Brandstation viser brandbilerne frem på storstranden. Privatfoto
Annonce

Juelsminde:  11. juli byder Klakring Brandstation på veteranbrandbiler, ballondyr og grillpølser på storstranden i Juelsminde fra kl. 16 til 20.

Børn og voksne kan se både en super-moderne brandbil fra Klakring, samt Falcks Veteranforening med deres veteranbiler.  På dagen grilles der pølser, uddeles bolsjer og Marcus ”Skovfar” laver ballondyr til de mindste. Og forhåbentlig vil en eller flere få smag for at blive brandmand. Klakring Brandstation mangler nemlig frivillige brandmænd, der kan rykke ud i dagtimerne.

- Vi er 13 mand i øjeblikket, og det er egentlig ok, men vi mangler folk, der kan rykke ud i dagtimerne. Det kan sagtens være folk, der arbejder i Juelsminde, som kan få lov til at rykke ud i arbejdstiden, forklarer stationsleder Niels Gundesen.

At blive brandmand kræver uddannelse, og at man kan være på stationen inden for fem minutter.  Stationen i Klakring har omkring 60 udrykninger om året fordelt jævnt hen over året. Stationen dækker Juelsminde-området ud til As mod nord og ud til Barrit mod vest.

Alt det kan man høre mere om 11. juli, og Niels Gundesen understreger, at det er helt uforpligtende at komme forbi til en snak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce