Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Brugskunstbutik forventer stort rykind til Open by Night i Hedensted

Brugskunstbutikken Butik Rustik på Nørrebrogade forventer stort rykind til fredagens Open By Night i Hedensted. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Brugskunstbutikken Butik Rustik i Nørrebrogade i Hedensted gør traditionen tro døren høj og porten vid til dette års Open by Night på fredag. Og går det som det plejer får butikken besøg af henved 300 mennesker denne aften.
Annonce

Hedensted: Brugskunstbutikken Butik Rustik i Nørrebrogade gør klar til det helt store rykind på fredag aften, idet Hedensted Open by Night 2019 skydes i gang. Går det nogenlunde som det plejer, så får butikken besøg af henved 300 mennesker i løbet af aftenen. Butikken vil være pyntet op - blandt andet med lyserøde flamingoer, som man har en udtalt forkærlighed for i butikken.

Butikken er en brugskunstbutik under Hedensted Kommune for beskyttede beskæftigede, hvor der blandt andet sælges varer fra eget keramik- og glasværksted samt tasker og gaveartikler i øvrigt.

- Det plejer at være en både rigtig hyggelig og travl aften med masser af folk og masser af god stemning, siger den kommunale tovholder i butikken, Merete Klausen, og hun fortsætter:

- Der vil naturligvis være kaffe på kanden, ligesom vi også byder på både kage, saftevand og snacks, siger Merete Klausen, der opfordrer store såvel som små Open by Night-deltagere til at kigge indenfor i butikken i løbet af aftenen.

Det kan du opleve på Nørrebrogade

  • Prøvesmagning af rom og Coffee Shot ved 1423 og Cool Coffee i Dragsholm Vine. Kunderne får et glas vin.
  • Pandekager ved Le Crepe.
Annonce

Dragsholm Vine

Hos genboen, Dragsholm Vine, er man naturligvis også klar til en travl Open by Night-aften. Der vil blandt andet være smagning af rom og coffee shots. Le Crepe vil bage pandekager som de plejer, og man kan købe et glas vin eller limonade til.

- Vi serverer også i år et glas til dem som besøger os i butikken, siger Bente Dragsbæk fra Dragsholm Vine i Nørrebrogade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce