Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Butikker breder Black Friday ud og skyder Jackpot i gang

Jackpotkonkurrencen i Hedensted, som går ud på at kunderne kan vinde deres lokale indkøb i kontanter, kører som den plejer i år. Arkivfoto
I år bliver tilbudsdagen Black Friday til flere dage. Til gengæld kommer Jackpot-konkurrencen til at køre helt, som den plejer.
Annonce

Hedensted: Mange traditioner får en tur gennem coronavirussens vridemaskine i disse dage.

Normalt ville butikkerne på fredag aften slå dørene op til Black Friday med masser af køtilbud og aktiviteter.

Sådan bliver det ikke i år. Af hensyn til forsamlingsforbuddet har butikkerne i Hedensted i stedet valgt at holde Black Days fra torsdag til lørdag.

- Mange butikker holder åbent til kl. 20 fredag aften, men det er op til den enkelte butik, om de vil være med. Butikkerne fordeler tilbud og tiltag over tre dage for at sprede handlen og for ikke at samle for mange mennesker, siger Bente Dragsbæk fra Hedensted Handelsforening.

Annonce

Kunder bakker op

Hun forventer ikke, at de anderledes betingelser nødvendigvis kommer til at betyde noget for selve salget i forbindelse med Black Days.

Black Friday bliver ikke som den plejer i år. Butikkerne har i stedet fordelt de gode tilbud ud over flere dage. Arkivfoto: Charlotte Nygaard

- Kunderne er rigtig gode til at støtte lokalt, er min fornemmelse. Vi kan alligevel ikke gøre noget ved nethandlen, men det, at folk nu skal gå med mundbind, tror jeg, faktisk har en positiv betydning. Det virker, som om folk er mere trygge ved at komme rundt i butikkerne, når de har det på, siger Bente Dragsbæk, der har Dragsholm Vine på Nørregade.

Annonce

Jackpot. som det plejer

Til gengæld bliver den populære og traditionsrige Jackpot-konkurrence afviklet helt præcis, som den plejer.

Konkurrencen løber fra 27. november til 23. december. I den periode kan kunderne samle bonner fra indkøb i de butikker, der er med i konkurrencen. Som noget nyt kan man i år få udleveret en seddel over, hvilke butikker, der er med i konkurrencen. Oplysningerne kan ellers ses her i avisen.

Bonneren skal samles i en særlig Jackpot-kuvert, som kan fås i forretningerne. Når alle bonnerne er i hus, udfyldes kuverten med beløb og navn og afleveres hos Hedensted Avis på Haralds Plads 10b.

For at være med i konkurrencen skal man aflevere kuverterne senest 30. december kl. 9. Derefter bliver der trukket vindere, indtil hele beløbet på 50.000 kr. er brugt op.

- Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med i år. De har jo mulighed for at vinde deres juleindkøb, understreger Bente Dragsbæk.


Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med i år. De har jo mulighed for at vinde deres juleindkøb.

Bente Dragsbæk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce