Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Butikker skal selv bestemme åbningstider: Håber på bedre sammenhold

Butikkerne i Hedensted kan fremover frit vælge deres åbningstider, har handelsforeningen besluttet. Arkivfoto
Fremover vil Hedensted Handelsforening lade det være op til medlemmerne selv, hvornår deres butikker holder åbent. - Vi har diskuteret det i flere år og må erkende, at vi ikke kan blive enige, siger Michael Sindberg fra bestyrelsen.
Annonce

Hedensted: Hedensted Handelsforening vælger nu en ny kurs, når det gælder åbningstider.

I mange år har fælles åbningstider været et fast tilbagevendende tema på eksempelvis generalforsamlingen, og den debat kulminerede på generalforsamlingen i august med en stor diskussion, dog uden at butikkerne nåede til enighed.

Efterfølgende trak formanden og et bestyrelsemedlem sig, og to suppleanter måtte træde ind.

- Den nye bestyrelse har valgt at trække en streg i sandet oven på generalforsamlingen, så det fremadrettet bliver op til de enkelte butikker, hvornår de vil have åbent, siger Michael Sindberg fra Café Cozy, der er bestyrelsesmedlem og ansvarlig for PR i Hedensted Handelsforening.

Annonce

Håber på bedre sammenhold

Han forklarer, at ens åbningstider ville være en styrke i kampen mod Vejle og Horsens.

- Men vi må erkende, at vi har mange forskellige butikker og mange enkeltmandsbutikker, som har brug for forskellige åbningstider, forklarer Michael Sindberg.

I forhold til julen vil handelsforeningen melde overordende tidspunkter ud, men dog med det forbehold, at enkelte butikker kan afvige. Kunderne kan orientere sig om butikkernes åbningstider enten ved at finde butikkerne på handelsforeningens hjemmeside eller direkte.

- Vi håber, at den her ordning kan give et bedre sammenhold. Butikkerne kan både have kortere og længere åbningstider, alt efter, hvad der passer deres kunder bedst. Så skal man ikke have dårlig samvittighed over ikke at kunne holde åbent eller holde længere åbent end andre, fortæller Michael Sindberg.

Næste arrangement i byens butikker bliver Lyserød Uge og aftenåbent i uge 40.

Bestyrelsen består af formand Annemette Aagaard, Byens Smørrebrød, kasserer Rune Petersen, Middelfart Sparekasse, Bente Dragsbæk, Dragsholm Vine, sekretær, Michael Sindberg, Café Cozy, Carsten Jensen, Mr. Carsten, Henriette Ludvigsen, Matas og Søren Fabricius, Cycleworld.


Så skal man ikke have dårlig samvittighed over ikke at kunne holde åbent eller holde længere åbent.

Michael Sindberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Politirapporten

Annonce