Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Byrådsmedlem: Derfor er jeg fortsat medlem af Venstre

Merete Skovgaard-Jensen. Arkivfoto

Læserbrev: Jeg afslører vist ingen statshemmeligheder ved at nævne, at der har været betydelig uro i Venstre i den senere tid.

Turbulensen har for nogles vedkommende været anledning til udmeldelser af partiet.

Jeg er af flere blevet spurgt, hvor jeg befinder mig i dette, og jeg deler gerne et par af mine tanker i den forbindelse med en bredere kreds.

For det første kan jeg kun beklage de enkelte udmeldelser, jeg kender til. Der er tale om mennesker, jeg anerkender og har sat stor pris på som en del af Venstre.

Det er dog oplagt, at jeg selvfølgelig respekterer den enkeltes beslutning.

Dernæst vil jeg sige, at jeg personligt ikke har været i tvivl om, hvorvidt jeg fortsat hører til i Venstre.

For mig er medlemskab af et parti nemlig først og fremmest et værdimæssigt fællesskab og et spørgsmål om, hvilken retning, man ønsker at trække udviklingen i samfundet.


Først i anden række kommer partiets aktuelle persongalleri. Det er ikke en fanklub, jeg er medlem af, men et parti, hvor politikken og værdierne er det bærende.

Merete Skovgaard-Jensen


Først i anden række kommer partiets aktuelle persongalleri. Det er ikke en fanklub, jeg er medlem af, men et parti, hvor politikken og værdierne er det bærende.

Efter min overbevisning har Danmark fortsat brug for et bredt, folkeligt forankret parti som Venstre, der vægter økonomisk snusfornuft og ansvarlighed højt.

Ligeledes har det betydning for mig, at partiet arbejder for ordentlige vilkår for selvstændige og virksomheder.

Hvis ikke politikerne kerer sig om, hvor pengene kommer fra, og hvordan de anvendes, får vi ikke et samfund med vækst og velfærd.

Videre arbejder Venstre for en velfærdsstat, der sætter mennesket før systemet, og som tager udgangspunkt i det enkelte menneske.

Desuden er der i partiet et værn omkring det personlige ansvar og den enkeltes frihed samt en opmærksomhed på at sætte grænser for statens indtrængen i den enkeltes liv.

Det er der brug for i en tid, hvor staten på mange måder udfordrer det enkelte menneskes personlige frihed og ansvar.

Endelig vil jeg fremhæve Venstres rødder i de folkelige bevægelser, kulturarven og historien, der sammen med partiets internationale udsyn skaber en nødvendig balance i udviklingen af vores land.

Derfor ser jeg gode grunde til at forny mit medlemskab af Venstre. Jeg håber, at der fremover kan tales lidt mere politik, og at højrefløjen i Danmark kan finde hinanden i et samarbejde.

Der er behov for et borgerligt alternativ, og der er nok at tage fat på!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Gratis cykler til 10-årige gymnastikdrenge blev startskuddet: Nu giver Mathias liv til hundredevis af skrotcykler

Annonce