Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Debutroman om sorg på nystartet forlag

I januar underskrev forfatter Kai Randbæk Greve (til venstre) og forlægger Mads-Peder Winther Søby (til højre) kontrakt på udgivelsen "Når livet går i stykker – en fars beretning", af Kai Randbæk Greve. Nu er bogen udkommet på det nye forlag. PR-foto
Kai Randbæk Greve har netop udgivet sin roman "Når livet går i stykker – en fars beretning" på forlaget Empey, der gik i luften i december sidste år.
Annonce

Juelsminde: Forlaget Empey blev startet i december sidste år af Mads-Peder Winther Søby, og forlaget skal primært udgive tænksom litteratur med et eksistentielt, filosofisk eller satirisk afsæt. Mads-Peder Winther Søby, der bor i Juelsminde, har selv skrevet og udgivet fem bøger, og fremadrettet vil han udgive på eget forlag.

Han vil også udgive andres bøger, og i marts måned udkom "Når livet går i stykker – en fars beretning", af Kai Randbæk Greve.

Det er barsk fortælling om sorgen over at miste sine kære, og hvordan livet igen skal finde sin vej. Det er hans historie om at miste sin kone og ufødte barn - og om at arbejde med sorgen sammen med sine to andre børn.

Annonce

Barsk historie

Værket har et stærkt budskab til læseren om tab og eksistentiel krise. På trods af det tunge emne emmer bogen samtidig af vilje til livet, er rørende og livsbekræftende.

Kai Randbæk Greve er født i 1952, har en faglig baggrund som diakon og faglærer. Har gennem 44 år arbejdet med og for mennesker, dels indenfor ældreomsorgen, dels indenfor specialområderne epilepsi og hjerneskade og som underviser.

Bogen har allerede fået flere gode anbefalinger og anmeldelser, blandt andet af Søren Gade, tidligere forsvarsminister.

Bogen kan købes hos forlaget, hos boghandlere eller online.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce