Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Deltag i din kirkes valg

Knud Erik Jensen, Hedensted
Annonce

Læserbrev: Tirsdag 15. september kl. 19 afholdes der valg til menighedsrådet ved Hedensted Kirke på en valgforsamling i Kirkecentret.

Jeg har siddet i menighedsrådet de sidste otte år, og jeg finder dette arbejde meget givende og meningsfuldt. Jeg har derfor også valgt at genopstille til valget i år.

I alle otte år har jeg været formand for kirke- og kirkegårdsudvalget, samt været medlem af aktivitetsudvalget og bygningsudvalget. I de seneste syv år har jeg derudover været medlem af Hedensted Distriktsforeningen for menighedsrådsmedlemmer, heraf de seneste fire år som formand.

Jeg har en stor interesse for det kirkelige arbejde, som bl.a. stammer fra de 27 år, jeg har været ansat som gartner, afløser for kirkegårdslederen og kirketjener ved Hedensted Kirke.

Min tilgang til menighedsrådsarbejdet tager udgangspunkt i min holdning til, at folkekirken skal være bred og rummelig, samt lige for alle mennesker. Jeg arbejder for, at vi skal have så meget kirke for pengene som muligt uden samtidigt at udhule kirkegårdens økonomi, da kirkegården også er vigtig for rigtig mange.

Jeg vil gerne opfordre så mange som muligt til at deltage i denne valgforsamling, da det er her, du har mulighed for at bidrage til, at vi får et menighedsråd, som favner bredt og varetager hele sognets interesser.


Jeg vil gerne opfordre så mange som muligt til at deltage i denne valgforsamling.

Knud Erik Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce