Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Den nye centerchef er på hjemmebane: - Jeg har nok stået i barnevogn heroppe

Britta Roslyng, 47, er født og opvokset i Juelsminde, hvor hun også bor i dag. Hendes husbond Kasper Glyngø er borgmester. Sammen har parret to døtre. Foto: Mads Dalegaard
Britta Roslyng er ny i jobbet som centerchef i Juelsminde Hallerne, men ikke ligefrem ny på stedet. Hun har forenings- og idrætslivet i blodet.

Juelsminde: Den store rundvisning og historietime var ikke nødvendig, da Juelsminde Hallernes nye centerleder mødte ind til sin første arbejdsdag.

Britta Roslyng, der begyndte i jobbet 1. marts, er lokal, og hun er kommet i aktivitetscentret i Juelsminde, siden hun var helt lille.

- Jeg har altid haft min gang i hallen. Jeg har spillet håndbold, fodbold og dyrket gymnastik. Nu er det badminton, og så er jeg instruktør i motionscentret. Jeg har været i bestyrelsen for håndboldklubben og hallens støtteforening. Og jeg kommer fra en sportsfamilie. Det har været omdrejningspunktet, siger hun og kigger sig omkring i halcafeteriet:

- Jeg har nok stået i barnevogn heroppe.

Annonce

Har arbejdet for DGI

Britta Roslyng er kontoruddannet. Hun arbejdede for postvæsnet, da der var et posthus i Juelsminde, og i 11 år drev hun kommunal dagpleje.


Det var ikke sikkert, chancen ville komme igen. Det var nu.

Britta Roslyng


Senest har hun beskæftiget sig med foreningsudvikling samt stævne- og skoleaktiviteter som idrætskonsulent for DGI Sydøstjylland.

Arbejdet passede godt til hendes bankende foreningshjerte. Hun besluttede sig dog for at gå efter stillingen hos Juelsminde Hallerne alligevel.

- Det var simpelthen fordi, jeg ikke kunne lade det ligge. Jeg har altid haft en drøm om at være her. Jeg har været utrolig glad for jobbet i DGI, men hvis jeg ikke søgte det her, så ville jeg fortryde det. Det var ikke sikkert, chancen ville komme igen. Det var nu, siger Britta Roslyng med tryk på nu.

Annonce

Møder til tomme haller

I centret bliver hendes opgave at drive stedet, inklusive cafeteria, og at sørge for, at hverdagen glider, så brugerne kan komme til som aftalt.

Grundet coronavirus og de medfølgende restriktioner er det i øjeblikket en meget overskuelig opgave. Hallerne er som bekendt lukket ned.

Britta Roslyng må undvære det normale liv i hallerne, indtil de kan genåbnes. På stedet er der fire ansatte ud over hende selv - nemlig en pedel, en motionscenterleder samt to rengøringsmedarbejdere, der under nedlukningen er hjemsendt. Foto: Mads Dalegaard

- På en måde er det fint. Så har jeg tid til at komme ind i tingene. På den anden side er det nemmere at lære, når man har fingrene i dejen. Jeg håber, alt er normalt til august. Der skal vi være klar. Hallerne bliver primært brugt i vintersæsonen. Jeg skal arbejde på at få lavet en god genstart, siger Britta Roslyng.

Annonce

Skal være et sted for alle

Hun vil forsøge at udvikle centret og gøre det til et værested for endnu flere mennesker i Juelsminde og omegn.

- Det skal ikke kun være børn og unge. Vi skal have alle med, siger hun.

Det er halbestyrelsen med Poul Erik Rasmussen som konstitueret formand, der har ansat Britta Roslyng. 12 søgte stillingen.

Den blev ledig, da Mette Lauridsen efter seks år på posten fik nyt arbejde som husleder i Fit&Sund Juelsminde. Hun begynder til april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Petanqueklub frustreret efter gentagne tilfælde af hærværk: Det er os selv, der skal bruge flere tusinde kroner

Annonce