Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Der har været bank og spisesteder: Nu laves lejemålet om til lejligheder

Juelsgade 10 på hjørnet ud mod Wedelsgade har huset bank, kiosk og pizzeria. I fremtiden skal kvadratmeterne bruges til beboelse. Foto: Emil Fibiger
Ejerne af Juelsgade 10 ombygger stueetagen til lejligheder og renoverer hele ejendommen
Annonce

Juelsminde: Tiden med pizzeria på hjørnet af Juelsgade og Wedelsgade er forbi.

Den seneste lejer rykkede ud i efteråret, og ejeren, CS Ejendomsinvest A/S, har sat gang i en ombygning af lejemålet, så det fremover kan bruges til beboelse i stedet for erhverv.

- Det er for at få lidt mere kontinuitet og sikkerhed ind i det som udlejer, siger Anders Sørensen, der er medejer af CS Ejendomsinvest.

Selskabet købte Juelsgade 10 i 2013 og oplevede ingen udfordringer med udlejningen af stueetagen den første håndfuld år.

- Der kørte det bare. Men det seneste halvandet til to år har det været lidt omskifteligt med flere ejere, så da det kom til at stå tomt, besluttede vi at gøre noget ved facaden og at lave det om til to boliger i stueplan, siger Anders Sørensen.

Han vil gerne have ejendommen til at passe bedre end i bybilledet.

- Der er andre ejendomme i området, der er rigtig pæne, men jeg må ærligt indrømme, at vi har tænkt, at vores på hjørnet har set lidt træls ud, siger Anders Sørensen.

Vi har tænkt os at skære den i stykker på en eller anden måde. Vi kan ikke lade den sidde. For der er nok ikke mange, der vil have værelse i en pengeboks.

Anders Sørensen, CS Ejendomsinvest

Annonce

Vil af med bankboksen

Inden for hugges gulvet op. Murene brækkes ned.

- Det er den helt store tur. Vi skræller det fuldstændigt og bygger det op igen fra bunden, siger Anders Sørensen.

Der venter håndværkerne en lidt speciel opgave. Der har nemlig været drevet sparekasse i ejendommen op igennem 1970’erne. I en kort tid under navnet Bjerre og Hatting Herreds Spare-Lånekasse og siden som Egnsparekassen.

Bankboksen er forblevet. Dens massive dør er muret ind i væggen.

- Vi har tænkt os at skære den i stykker på en eller anden måde. Vi kan ikke lade den sidde. For der er nok ikke mange, der vil have værelse i en pengeboks, siger Anders Sørensen og griner.

Annonce

Lejligheder får en hånd

Han forventer, at lejlighederne, der formentlig bliver en to-værelses og en tre-værelses, bliver klar til udlejning i løbet af maj.

Ejendommens opgang og øvrige lejemål renoveres også.

Den ene af fire lejligheder er ordnet og sættes til udlejning fra februar.

Facaden fornyes, og inden for bliver alt brækket ned og bygget op på ny. Også de overliggende lejligheder istandsættes. Foto: Emil Fibiger
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce