Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Des mere taknemmelig du er, des mere får du at være taknemmelig for

Annonce

Læserbrev: I en tid ,hvor der er megen fokus på, hvordan den offentlige sektor ikke fungerer, dårlige normeringer og mangel på tid til den enkelte borger i systemet, vil vi gerne give vort besyv med i den offentlige debat.

Dette indlæg skal ses som en cadeau till alle de, der dagligt drager omsorg for vores børn, syge, ældre og andre, der har brug for det.

Vi vil gerne hermed give udtryk for vores store taknemmelighed overfor Plejehjemmet Birkelund i Juelsminde, afdeling Kronen, for den kærlige pleje og opmærksomhed personalet og sygeplejen har givet “Oldemor”, Agnete Eskelund, igennem de to år, hun nåede at bo på hjemmet. Oldemor nåede at blive 96, og hun omtalte altid personalet som søde og hjælpsomme. Denne empati og hjælpsomhed fik hele familien også fornøjelsen af at opleve i forbindelse med oldemors død for godt to uge siden. Vore tanker er ofte siden gået till især de to nattevagter, Birkelunds ”Natteengle”, som ene og alene passer alle beboerne natten igennem, men alle ansatte yder en fantastisk indsats till stor glæde for enhver, der har sin gang på Birkelund.

Også en dybfølt tak till bedemand Connie Buhl, Hornsleths Eftf. for hendes empatiske og kompetente måde at få arrangeret begravelsen på, endda inden for ganske kort tid. Hendes store hjerte og øje for alle kom særligt til udtryk i hendes måde at håndtere især oldebørnene, da hun helt naturligt evnede at få dem inddraget i hele processen omkring at skulle sige farvel till deres oldemor.

At se de seks små piger hver især holde ved kisten og rulle deres oldemor fra Birkelund og ud til rustvognen var et livsbekræftende syn, der for evigt vil være i vores erindring. En stor tak skal også lyde til hele personalet ved Engum Kirke. Tak til sognepræst Michael Berghof for hans velvillighed samt store indsats for, at begravelsen kunne finde sted med så kort varsel. Tak for den fantastiske mindetale, som beskrev oldemor, som hun var, men også tak for påmindelsen om, at døden kan vi alle være sikre på, så vi skal huske at leve, mens vi gør det. En sidste tak skal lyde til organist Jakob for især den smukke udgangsmusik, som han havde komponeret særligt til lejligheden. Dagen sluttede på Bredal Kro, som også udviste stor fleksibilitet og imødekommenhed ift at danne ramme omkring mindesamværet. Bredal Kro har altid haft en ganske særlig plads i familiens hjerte, da oldemor tjente her under krigen og også mødte oldefar her, da hans familie havde et tømrerværksted i byen.

Derfor var det naturligt at afslutte dagen her, hvor oldemor 77 år tidligere, i et tempo som ingen anden, havde slidt sålerne af sine ”serverings-sko”. Dagen vil derfor altid, på trods af den triste anledning, stå for os som smuk og livsbekræftende, og vi vil mindes den med taknemmelighed.

På familiens vegne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce