Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

DF: Lav en ny til- og frakørsel på E45 ved Hedensted og på Ildvedvej til motortrafikvejen

Hans Kristian Skibby. Pressefoto

Læserbrev: På sidste byrådsmøde havde Dansk Folkeparti sat forbedringer af den lokale infrastruktur på dagsordenen.

Konkret ønskede DF byrådets stillingtagen til to lokale infrastruktur-forslag.

De to forslag skal ses som en logisk opfølgning dels på, at regeringen 8. april fremlagde en omfattende infrastrukturplan, som nu skal forhandles på plads med Folketingets partier, men også nyheden om, at Normal A/S ultimo marts besluttede at købe erhvervsjord for knap 24 mio. kr. i Hedensted Kommune og placere deres store centrallager ud til E45 i Hedensted ved siden af Østjysk Våbenhandel A/S.

Annonce

Hedensted Kommune bør efter vores opfattelse udnytte den gunstige situation og byde ind med et par offensive, men også nødvendige lokale forslag.

Således foreslår vi konkret, at Hedensted Kommune arbejder målrettet for at få Folketinget, transportministeren og Vejdirektoratet med på, at der på E45 skal etableres endnu en afkørsel/tilkørsel med navnet Hedensted Syd.

Vi foreslår, at der ved den sydligste del, der hvor Bredalvej kører over E45, placeres en ny frakørsel og tilkørsel til E45.

Der er efter DF's opfattelse gode argumenter for, at det vil kunne lykkes.

Det andet projekt vedrører mere Tørring-området. På lldvedvej imellem Jelling og Tørring kører man over motortrafikvejen mod Herning/Billund/Horsens/Vejle. Her ønskede daværende Jelling Kommune og Tørring-Uldum Kommune også tilbage før kommunalreformen en rampe for tilkørsel imod Billund/Herning og ligeledes afkørsel fra Billund og Herning.

Jorden blev købt, og der er etableret en stor p-plads for pendlere, som tilnærmelsesvis ikke bruges, for de kan jo ikke køre af og på. Nærmest en vittighed!

Der vil ikke skulle arealerhverves synderlig meget jord for at kunne etableres.

Dansk Folkeparti foreslår ligeledes her et politisk initiativ for at få de samme beslutningstagere og aktører med på at få etableret de to manglende rampeanlæg.

Det vil aflaste noget af trafikken på A13 forbi Tørring, og lokaltrafikken vil minimere deres kørselsforbrug ved lettere at kunne koble sig på via den nye af- og tilkørsel fra Ildvedvej.


Byrådet var minus et enkelt byrådsmedlem positiv overfor de to forslag, og nu må vi så tilrettelægge indsatsen for at komme i mål med de konkrete beslutninger til gavn for os alle.

Hans Kristian Skibby


Byrådet var minus et enkelt byrådsmedlem positiv overfor de to forslag, og nu må vi så tilrettelægge indsatsen for at komme i mål med de konkrete beslutninger til gavn for os alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce