Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Diskotek Betonværket kom aldrig fra land: Nu er et reklamecenter flyttet ind

Zebra-striberne, der skulle kendetegne diskoteket, og det overdækkede indgangsparti ses stadig. Nu har Richard Pedersen fundet noget nyt at bruge ejendommen til. Et stort rum er fortsat ledig og skal nok forsøges udlejet, siger han. Foto: Morten Pape
Autoophugger Richard Pedersen har købt Horsens Reklame Center og flyttet firmaet til det gamle betonværk i Klakring. Det har stået hen, siden muligheden for at åbne diskotek forsvandt.
Annonce

Klakring: Det er kommet til at handle om reklamelogoer og skilte i stedet for fest og musik i det gamle betonværk på Gammelgårdsvej 4 i Klakring.

Richard Pedersen har flyttet sit nyerhvervede firma Horsens Reklame Center til adressen. Mandag var første åbningsdag i de nye rammer.

- Vi flyttede alle tingene i weekenden og var køreklar med maskiner fra morgenstunden. De første kunder har været her. Det er dejligt, siger Richard Pedersen.

Horsens Reklame Center har hidtil haft hjemme i lejede lokaler på Norgesvej i Horsens.

Flytningen er sket i forbindelse med, at Richard Pedersen, der ernærer sig som selvstændig autoophugger med firmaet Manta Doktoren, er blevet ejer.

- Jeg har været kunde hos dem i mange år og vidste, at indehaveren ville sælge. Så vi kom til at handle om det, siger Richard Pedersen.

Det er en chance. Vi må prøve at se, om det kan løbe rundt.

Richard Pedersen, indehaver, Horsens Reklame Center.

Annonce

Tidligere indehaver fortsætter

Han forestiller sig, at nogle af de bilforhandlere, han har med at gøre, kan blive kunder i reklamecentret.

Det er ikke Richard Pedersen selv, der skal skære bogstaver, fremstille logoer eller stå for andre produktionsopgaver i firmaet.

Den nu tidligere ejer, Vicki Jespersen Petersen og hendes søster, fortsætter som medarbejdere i Klakring.

Horsens Reklame Center optager kun et af to store rum. Det ledige skal forsøges lejet ud. Hele ejendommen blev sat i stand, da Richard Pedersen ville åbne diskotek på stedet.

Det kom ikke til at ske, fordi Hedensted Kommunes dispensation til at drive diskoteket i industriområdet blev ophævet af Natur- og Miljøklagenævnet på baggrund af en naboklage om støj under en fest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce