Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Efter 16 år og 10.000 biler giver Bjarne depechen videre

Det er 16 år siden, Bjarne Jensen (t.v.) etablerede Hedensted Anti-Rust & Bilpleje. Nu overtager medarbejderen Kim Roca. Foto: Mads Dalegaard
Hensynet til helbredet får Bjarne Jensen til at sælge Hedensted Anti-Rust & Bilpleje til medarbejderen Kim Roca.

Hedensted: Efter at have haft mere end 10.000 biler igennem hos Hedensted Anti-Rust & Bilpleje de seneste 16 år, er ejer Bjarne Jensen nu klar til at sige farvel til firmaet på Nordre Fabriksvej.

Pr. 1. april afhænder han derfor herligheden til medarbejderen Kim Roca, som netop blev ansat med tanke på selv at skulle overtage ansvaret efter en længerevarende glidende overgang.

Forretningen består derudover af to medarbejdere, og som en del af Suvo-kæden er den specialiseret i særlig rustbeskyttelse og undervognsbehandling.

Det hele har Bjarne Jensen selv bygget op efter en periode som sælger og konsulent - men alligevel er der ikke lagt op til en tung afsked, forklarer han.

- Grunden er, at det er et hårdt job med hænderne over hovedet. Og hvis jeg også skal være i stand til at spille golf om 10 år, må jeg være ærlig over for mig selv og sige, at som en mangeårig selvstændig håndværker med typiske arbejdsuger på 50-60 timer, er det om at stoppe i rette tid, siger han.

Endnu er der en håndfuld år til pension, men hvad dagligdagen nu kommer til at byde på for Bjarne Jensen, ligger endnu ikke fast.

Annonce

Holder sit ord

Ejerskiftet sker velsagtens på det værst tænkelige tidspunkt. Langt størstedelen af de biler, der kommer ind til behandling, er nemlig fra bilhandlerne. At de nu gennem en længere periode har været lukkede, kan således også aflæses direkte i travlheden.

Men da Hedensted Anti-Rust & Bilpleje ikke er tvangslukket, er der heller ikke kompensation i sigte.


Der findes ikke mange unge mennesker, som vil have beskidte fingre. Så når der kommer en og byder sig til, er det et godt tidspunkt selv at sige stop.

Bjarne Jensen


Intet af det har dog fået Kim Roca til at genoverveje beslutningen.

- Det er en meget usikker tid, men selvom jeg kunne have håbet på et bedre startskud, er jeg en mand, der holder mit ord. Der er lagt en plan og en strategi, og den springer jeg ikke fra, bare fordi det kunne have været mere gunstigt at vente, siger Kim Roca.

Han er selv bosat i Hedensted, og han garanterer, at kunder ikke kommer til at opleve gennemgribende ændringer i forretningen.

Hvorvidt det bliver nødvendigt at hente en ekstra ansat ind som erstatning for Bjarne Jensen, er endnu ikke besluttet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Gratis cykler til 10-årige gymnastikdrenge blev startskuddet: Nu giver Mathias liv til hundredevis af skrotcykler

Annonce