Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Er du opmærksom på de syv tegn på kræft?

Villy Nørgaard, Korning: - Jo, jeg har da hørt om de syv tegn på kræft. Det kan da godt være, at det somme tider er fruen, der skubber på, når jeg skal til læge, men det kommer an på, hvad det er. Men jeg har nu ingen skræk for at gå til læge. Jeg er helt med på, hvor farlig en sygdom, det er. Vi er faktisk på vej til en begravelse på Sjælland, hvor en af vores bekendte er død af kræft.
Annonce

Hedensted: I forbindelse med Fars Dag den 5. juni laver Kræftens Bekæmpelse en kampagne, der hedder "Red din fars dag". Kampagnen sigter mod gøre flere mænd opmærksomme på de syv tegn på kræft, samt at få dem til at gå noget før til lægen, hvis de mærker et eller flere af disse symptomer. Avisen har været på gaden for at spørge nogle lokale mænd om deres eventuelle viden om de syv tegn på kræft, og hvor tit de går til lægen.

Benny Madsen, Løsning: - Jo jeg kender udmærket til de syv tegn på kræft. Jeg er medlem af Kræftens Bekæmpelse og får derfor løbende information om blandt andet det. Jeg tror, mange vægrer sig ved at gå til læge, fordi det godt kan være en lidt overfladisk omgang. Selv går jeg til check én gang om året. Har da også haft kræft tæt på livet. Jeg har mistet en storebror og en svigerinde til kræften.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce