Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Expoloading fejrer corona-rekord med navneskift

Jesper Juel har netop skiftet navn på sit firma, så det fremover hedder Opsat by Expoloading. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Det er aldrig gået bedre for det grafiske firma Expoloading i Løsning, som fremover skal tituleres som Opsat.

Løsning: Blot et års tid efter, Jesper Juel flyttede sit firma ind i den gamle købmandsbutik på Nybovej i Løsning, skifter det navn.

I stedet for det dobbelttydige Expoloading, der både henviser til "loading" af "expo" og kan lyde som "eksplosion", skal et mere mundret alternativ nu bruges - igen med en dobbelttydig mening.

Opsat by Expoloading lyder det juridiske navn nu, hvoraf blot den første del bliver brugt i offentligheden.

Annonce

- Det er mundret, lidt fremme i skoen - og ikke lige så kedeligt som "Jespers Skiltebutik". Vi er i en branche, hvor man sætter fysisk op, man kan komme med en idé, som vi sætter grafisk op - og så er stemningen på arbejdspladsen hele tiden opsat, siger indehaver Jesper Juel.

Baggrunden er primært, at folk havde svært ved forbinde det med branchen, og derfor er han spændt på at se, hvordan reaktionerne nu bliver. Forventningen er en blanding af ærgrelse og forståelse.

Kunderne kommer selv

Navneskiftet kommer i forlængelse af, at det aldrig er gået bedre for firmaet.

Mens mange konkurrenter ifølge Jesper Juel har haft svære betingelser under coronakrisen, har han i stedet oplevet en stor fremgang.

40 pct. er omsætningen steget i løbet af året - endda i forlængelse af, at 2019 ligeledes bød på en stigning i samme procentleje.

- Hver dag får vi henvendelser, selvom vi ikke har tid til opsøgende salg. Jeg er ikke i tvivl om, at det er fordi, folk kan lide stemningen i huset, hvor vi går meget op i at det både er hyggeligt og effektiv. Det kan jeg også mærke i den anerkendelse, kunderne giver medarbejderne, siger Jesper Juel.

Han beskæftiger nu fire mand, mens også firmaet stickers.dk, der er flyttet med ind i lokalerne, har to mand tilknyttet på Nybovej.


Jeg har faktisk været lidt pigesur over, at mange ikke har kunnet stave til navnet. Men den falder tilbage på mig, og nu bliver det så mere mundret.

Jesper Juel, ejer, Opsat by Expoloading
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce