Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Få varmen gratis i et år

Kent Skrydstrup Petersen (tv.) og Allan Skarby er klar til at give gode råd om nye varmekilder. Arkivfoto
Annonce

Varmekilde: Gasfyr og varmepumper er populære opvarmningsanlæg til hjemmet, og i øjeblikket er der yderligere gevinster at hente foruden besparelsen på varmeregningen.

Alke Kjøngerskov VVS kører indtil 5. juni en konkurrence om at vinde et varmeforbrug betalt i et år. Man skal købe et gasfyr eller en varmepumpe inden den dato for at deltage i konkurrencen.

Varmeregningen er ofte en stor post i husholdningsbudgettet, men der er heldigvis råd for det ved at investere i en energibesparende varmeløsning.

Hvis man spørger boligejerne, hvilken varmeløsning de ville vælge, når den gamle skal udskiftes, ville 38 procent vælge en varmepumpe, mens 28 procent svarer gasfyr.

Der er samtidig størst genvalg til varmepumper på tværs af varmekilder, idet hele 78 procent af dem, der i dag har varmepumpe, ville vælge en igen. Det viser en undersøgelse udført af Analyse Danmark på vegne af Bosch Termoteknik.

Allan K. Skarby fra Alke Kjøngerskov VVS fortæller, at det er individuelt, hvilken løsning, der er den bedste, men at man altid kan få råd og vejledning i butikken. Det er også her, at man kan få mere at vide om konkurrencen.

Overordnet set, er det bedst at bruge foråret og sommeren til at skifte varmekilde, idet behovet for varme er mindst på det tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce