Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Fik tilskud til bly: Nu kan Dykanden nå bunden

Med nye blybælter er juniordykkerne fra Hornsyld sportsdykkerklub Dykanden glade for, at de nu har fået nemmere ved at nå bunden, når de træner udenfor svømmehallen. Privatfoto
Annonce

Hornsyld: - At nå bunden er for de fleste forbundet med noget negativt. Bare ikke for dykkerne i Hornsyld sportsdykkerklub Dykanden. Her er det netop det at nå bunden, der er det store ønske.

Sådan lyder det fra Hedensted Kommunes afdeling for Kultur og Fritid til avisen.

Her har man netop via Fritidsudvalgets udviklingspulje givet 15.000 kroner til, at de lokale dykkere får ekstra udstyr blandt andet blybælter og overfladebøjer til brug for udendørs træning.

Uden bly er det nemlig ikke så nemt at nå bunden, men med indkøb af det kostbare vægtmetal er det nu blevet muligt at få næsten alle juniordykkere i vandet på samme tid, lyder den positive melding fra dykkerklubben.

Fritidsudvalget består af repræsentanter for byrådet, samt fra de folkeoplysende foreninger i Hedensted Kommune. Hvert år deler udvalget omkring 600.000 kroner ud til nye aktiviteter, kulturelle arrangementer eller udviklingstiltag i lokale foreninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Butikker takler nedlukning vidt forskelligt: Nogle lukker helt andre har fuld gang i webshoppen

Annonce