Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Fingeren, Udspringet eller måske bare badebroen: Kom med dit navneforslag til kommende attraktion

Placeringen, længden, funktionen eller måske formen. Flere ting kan inspirere til et navn til den kommende badebro på Storstranden. Visionsrådet håber på at få nogle gode bud ind. Skitse: Spektrum Arkitekter ApS.
Juelsminde Visionsråd søger navneforslag til den kommende badebro på Storstranden. Navnet findes gennem afstemning.

Juelsminde: Det bliver op til beboere i Juelsminde og andre med interesse for byen at foreslå og vælge et godt navn til den kommende badebro på Storstranden.

Det cirka 62 meter lange anlæg skal opføres hen over de kommende måneder. Hedensted Kommune har valgt bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard A/S til opgaven.

Broen skal være klar til brug til maj. Inden da skal det rette navn findes via en konkurrence, som Juelsminde Visionsråd i samarbejde med avisen nu sætter i gang i håb om at få nogle gode og kreative forslag, der senere kan sendes til afstemning.

Annonce

- Indtil videre hedder den ”badebroen på Storstranden”, men vi synes, det er meget mere end en badebro, siger Erik Vestergaard, tovholder på badebroprojektet for Juelsminde Visionsråd, og fortsætter:

- Det er et udsigtspunkt. Det er en unik ting, vi får. Vi vil gerne inddrage folk og håber på at få nogle gode forslag til alternative navne.

Inspiration i form og funktion

Kan du komme med nogle stikord, der kan pege i retning af, hvilket type navn I er på udkig efter?

- Det kan være ud fra form. Det kan være, den skal hedde Fingeren, fordi den ligner en pegefinger eller en finger i en lufthavn. Det kan være ud fra funktionen. Det kan være noget med udspringet. Det kan være alt muligt. Men det skal gerne være sådan, at man bruger navnet, når man fremover aftaler at mødes ved broen. Vi er meget åbne og vil vurdere alle forslag seriøst, svarer Erik Vestergaard.

Sådan gør du

Deltag i konkurrencen ved at finde på et eller flere navne og send dem i en mail til redaktionen. Oplys navn og adresse og gerne telefonnummer.

Mailadressen er hedensted@hsfo.dk

Alle kan deltage. Man kommer med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til Juelsminde Handelsstandsforening.

Fristen er 1. marts.

Find tidligere artikel om badebroen på hsfo.dk eller via link i Juelsminde Visionsråds gruppe på Facebook.

Annonce

Afgøres via afstemning

Alle, som indsender et bud, vil komme med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kroner til butikker i Juelsminde Handelsstandsforening.


Man kan finde på mange mærkværdige navne. Vi har ikke nogen særlige præferencer og er meget åbne over for alle forslag.

Erik Vetergaard, projektleder, Juelsminde Visionsråd


Til marts vælger visionsrådet de bedste forslag ud. De kommer videre til afstemning på avisens hjemmeside. Alle, der stemmer, kommer med i endnu en lodtrækning om et gavekort på 500 kroner til Juelsminde Handelsstandsforening.

Afstemningen slutter 1. april, og under den ventede indvielse til maj vil vindernavnet blive afsløret. Personen bag navnet vil desuden blive hædret.

Fra broens badeplatform kan brugerne hoppe ud på dybt vand og svømme ind langs broen eller over til en tømmerflåde. Det er tanken, at badebroen skal være åben for lystfiskeri uden for badesæsonen. Skitse: Spektrum Arkitekter ApS
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce