Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Flere end 500 navneforslag til ny badebro: Nu kan du stemme på de 15 finalister

Den cirka 62 meter lange badebro på Storstranden opføres og skal stå klar til indvielse i maj. Juelsminde Visionsråd står bag projektet sammen med Hedensted Kommune, der er bygherre. Skitse: Spektrum Arkitekter ApS

Blandt flere hundrede forslag til, hvad den nye badebro i Juelsminde skal hedde, er 15 valgt ud. Nu er afstemningen i gang. Afgiv din stemme i bunden af artiklen.

Juelsminde: Navngivningen af badebroen, der opføres på Storstranden i Juelsminde, er rykket ind i sin afgørende fase.

Der er nu åbnet for afstemning.

Afstemningen kører til og med søndag 11. april. Forslaget med flest stemmer til den tid bliver det officielle navn på badebroen.

Annonce

Alle kan deltage og stemme én gang. Man skal vælge tre favoritter blandt 15 forslag.

- Tanken, der ligger bagved, er, at vi på den måde får en bredere tilkendegivelse. Hvis man selv har sendt et af forslagene ind, så er man tvunget til at tage stilling og vælge to andre navne også, siger Erik Vestergaard, tovholder på badebroprojektet for Juelsminde Visionsråd.

Flere end 500 forslag

Navnekonkurrencen og afstemningen sker i et samarbejde mellem avisen og visionsrådet.

Visionsrådet har stået for udvælgelsen af de 15 navne blandt hele 507 indkomne forslag og heraf 310 forskellige navne. Blandt forslagene er Langebro og Den lige linie.

Sådan deltager du

Afstemningen kører online på avisens hjemmeside. Kør ned i bunden af artiklen her og afgiv din stemme.

Der skal der stemmes på tre forslag af 15.

Der må stemmes én gang. Man skal skrive navn og mail, og man deltager i lodtrækningen om 500 kr. til Juelsminde Handelsstandsforening.

Afstemningen er sat op, så der kan indsendes én stemme per IP-adresse.

Hvordan er I kommet frem til de 15 forslag?

- Vi gjordet det på den måde, at alle forslag, der var sendt ind af ti personer eller flere, automatisk kom med. Der er syv i den kategori. Holdningen er, at når mange synes godt om forslagene, så skal alle have mulighed for at stemme på dem, svarer Erik Vestergaard.

Om udvælgelsen af de øvrige navne, siger han:

- Blandt resten af de 310 forslag har visionsrådets medlemmer sat kryds ved ti hver især, og de, der har fået flest stemmer, er udvalgt.


Jeg synes, de er gode. Jeg er spændt på, hvad folk siger til dem.

Erik Vestergaard, projektleder, Juelsminde Visionsråd


Annonce

Afsløres til indvielsen

Hvad synes du om forslagene, I sender til afstemning?

- Jeg synes, de er gode. Jeg er spændt på, hvad folk siger til dem. Spørgsmålet er, om der skal en forklaring med, men det har vi besluttet, at der ikke skal. Navnene skal kunne stå alene, svarer Erik Vestergaard.

Det er tanken, at der skal laves skilt og logo til badebroen, der ventes indviet lige omkring 1. maj.

Hvordan vil vindernavnet blive afsløret?

- Det bliver offentliggjort, hvad broen hedder ved indvielsen. Borgmesteren afslører det. Samtidig skal han trække lod blandt alle, der har stemt, og der er så et gavekort til Juelsminde Handelsstandsforening til den, der udtrækkes. Det bliver offentliggjort, hvem der har foreslået navnet, men man får ingen gavekort, svarer Erik Vestergaard.

Blandt de mange, der har sendt navneforslag ind, har der også været et gavekort i spil. De heldige vindere blev Jeanett Orbe og Lars Funder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce