Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Foredrag i Stouby Multihus med tidligere professionel cykelrytter

Bekim Christensen, tidligere professionel cykelrytter, giver gode råd om kost og sundhed i Stouby Multihus 23. januar. Arkivfoto: Morten Marboe
Annonce

Stouby: Hvis man går rundt her i det nye år med et nytårsforsæt om at ville leve sundere, leve et bedre liv, passe bedre på sit helbred, eller måske gerne prøve en totalt livsstils-ændrende adfærd? En mulighed for at få kickstartet denne ambition kunne være at kigge forbi Stouby Multihus 23. januar, hvor triatleten Bekim Christensen holder foredraget "Når mad gør forskellen - både i hverdagen og for eliteidrætsudøvere". Han er måske mest kendt for sin fortid som professionel cykelrytter på Team CSC. Han vil denne aften give en række gode råd omkring hvordan man kommer bedre og sundere igang med sine nytårsforsæt. Foredraget henvender sig til alle - uanset om man er elitesportsmand og gerne vil optimere sin præstation, eller gerne "bare"vil tabe 10 kg.

Bekim Christensen er professionel triatlet og tidligere professionel cykelrytter med deltagelse i stort set alle de største cykelløb i verden. Han har blandt andet deltaget i Paris Roubaix, Milano-San Remo, Vuelta a Espana samt Tour de France, hvor han var med til at vinde holdkonkurrencen på Bjarne Riis' Team CSC.

I dag er hans mission at flytte grænserne for, hvad man tror, der er menneskeligt muligt. Via utraditionelle veje og metoder har han skabt sig en tilværelse som professionel triatlet i en alder af 46 år. Med hans 30 års erfaring med elitesport har han samlet en masse erfaringer, som er med til at løfte ham til det højeste niveau på ironmandistancen. Disse erfaringer deler han altså ud af 23. januar i Stouby Multihus. Billetter kan købes på bekimchristensen.dk/foredrag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce