Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Frivillige sørgede for maden, da plejehjem fejrede fastelavn

Hvid's BBQ gjorde stop ved Kirkedal i Rårup. Frivillige havde bestilt madvognen og stod for at overbringe maden til medarbejdere, der kunne give det videre til beboerne. Privatfoto
Tøndeslagning på plejehjemmet i Rårup blev efterfulgt af måltid udefra.

Rårup: Den stod på tøndeslagning på Kirkedal Plejehjem i Rårup torsdag eftermiddag.

Beboerne og personalet havde varmet op til dagen ugen forinden ved at klippe masker og male tønden.

Katten blev slået af tønden efter alle kunstens regler. Det tog en times tid, og efterfølgende stod den på et velfortjent måltid, som plejehjemmets aktivitetsforening sørgede for.

Annonce

Fra vogn til terrasse

Foreningen havde lavet en aftale med indehaveren af madvognen Hvid’s BBQ, der lagde vejen forbi og tilberedte burgere og pommes fritter.

Medlemmerne bragte det fra vogn til plejehjemmet terrasse, hvor personalet tog imod. Selvom beboerne er blevet vaccineret, er der nemlig endnu ikke åbnet op for andre end beboernes pårørende på plejehjemmet.

Maden var foreningens forsøg på at give beboerne en oplevelse i en tid, hvor skubbeture og arrangementer er på pause.

- Vi synes jo, der sker for lidt. Vi kan kun få lov til at stå uden for og vinke til dem. Det er lidt træls, men vi håber, at der kan blive åbnet, så vi kan komme i sommerhus til august, sagde Ingeborg Jørgensen.

Annonce

Ser frem til genåbning

Hun og de øvrige frivillige fik gået nogle ture frem og tilbage. 50 burgere og 50 fritter blev der hentet og bragt fra madvognen. Der var sodavand og øl at skylle ned med.

Aktivitetsmedarbejder Christina Sejersen kunne fortælle, at beboerne nød maden til fulde, og at der trods corona og nedlukning ikke har været lukket ned for aktiviteterne på stedet.

- Men vi glæder os til, at der rigtig kan blive åbnet op, så vi kan komme på ture, få musik og koncerter og foredrag igen, skrev hun til avisen.

Beboeren Anna Larsen (th.) blev kattedronning. Hun ses (Se billede) sammen med beboeren Kristine under det efterfølgende måltid. Privatfoto
Der blev malet og klippet i ugen op til tøndeslagningen. Her ses beboeren Ruth. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Petanqueklub frustreret efter gentagne tilfælde af hærværk: Det er os selv, der skal bruge flere tusinde kroner

Annonce