Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Fysioterapeut trods corona - indehaver har taget imod de første 20 klienter

Casper Poulsen er kommet godt fra start som ny selvstændig fysioterapeut i Løsning. Han nåede knap at åbne sin klinik, CP Fysiotreatment, førend corona satte en midlertidig stopper for firmadrømmen. Foto: Line Kyed
Fysioterapeut Casper Poulsen har åbnet CP Fysiotreatment i Ny Skolegade i Løsning.
Annonce

Løsning: Det er endnu ikke muligt for fysioterapeut Casper Poulsen at tilbyde sine klienter træning i det tilstødende fitnesscenter ved Løsning Fitness.

Alligevel har den 34-årige Casper Poulsen fået godt gang i sit firma, CP Fysiotreatment, som han netop har genåbnet i lokalet i den tidligere sognegård i Ny Skolegade.

De første 20 faste klienter er skrevet ind i kundekartoteket.

Han nåede dog knap at indrette den nye klinik, da coronakrisen 11. marts satte et midlertidigt stop for firmadrømmen.

Trods en hård opstart er Casper Poulsen nu godt i gang, og arbejdslivet i provinsen er ikke værst, fortæller han. Han hørte om klinikmuligheden i Løsning gennem sit jobcenter og slog til.

- Jeg er fra Oksbøl ved Blåvand, og der er faktisk mange ligheder at trække derfra og til Løsning. Jeg er opvokset i et ultralokalt samfund som her, hvor befolkningen også er hjertelige og gerne vil snakke. Den tilgang gør, at man som ny mand i byen falder hurtigere til.

Jeg er opvokset i et ultra-lokalt samfund som her, hvor befolkningen også er hjertelige og gerne vil snakke. Den tilgang gør, at man som ny mand i byen falder hurtigere til.

Casper Poulsen

Annonce

Over telefonen

Indtil videre holder CP Fysiotreatment åben tre dage om ugen. Men fortsætter Casper Poulsen med at modtage klienter, bliver åbningstiderne snart udvidet, forventer han.

- Planen er på sigt, at jeg skal kunne være i klinikken 37 timer om ugen og være yoga-instruktør to gange ugentligt i aftentimerne i Løsning Fitness, fortæller han.

Klienterne bliver modtaget med alle forholdsregler i forhold til den nuværende coronasituation. Men Casper Poulsen erfarer, at en del kunder stadig er nervøse for at møde op i klinikken. Det kan, forklarer han, i mange tilfælde løses med rådgivning over telefonen.

- Fysioterapi er ikke kun massage på briksen, men handler også om forebyggelse og rådgivning. Jeg mener, at psyken og fysikken hænger sammen, siger han.

Casper Poulsen har syv et halvt års erfaring som fysioterapeut. De første fem år i branchen foregik i Aalborg, hvorefter han flyttede til Aarhus, da han mødte sin nuværende hustru.

I Aarhus arbejdede han som fysioterapeut i to et halvt år, og herefter flyttede parret til Skanderborg, hvor han ved siden af sin klinik er personlig træner. Den del foregår ude i det fri.

Løsnings nye fysioterapeut er desuden tidligere soldat og var i 2006 til 2007 udstationeret i Irak. Efterfølgende valgte han at opsøge en psykolog for at få sine oplevelser bearbejdet. En form for forebyggelse og fremtidssikring, kalder han det.

- Præcist på samme måde kan man vælge at betragte fysioterapi. Man behøver jo ikke kun komme her, når det gør ondt. Forebyggelse er godt, siger Casper Poulsen.

Foruden uddannelsen som fysioterapeut er Casper Poulsen kostvejleder, og så er han ved at afslutte en overbygningsuddannelse som specielregistreret sports-fysioterapeut.

Næste ønske, fortæller han, er med tiden at få et ydernummer til klinikken, så der kan behandles med henvisning fra egen læge og dermed med tilskud fra regionen. På klinikken er det dog muligt at få tilskud fra sygesikring "danmark".

Casper Poulsen holder indtil videre sin klinik åben tre dage om ugen, men ønsket er på sigt at kunne udvide åbningstiderne. Foto: Line Kyed
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce