Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Generalforsamling: Teater besøger Hedensted Kommune 20 gang i efteråret med teater om generalforsamkinger

Udover de interessante interviews med showets gæster, havde Teater Jævn sørget for, at talkshowet var præget af kunstneriske og sjove indslag., hvilket gav anledning til stor moro hos publikum. Pressebillede
Annonce

Hornsyld: "Hvordan siger vi til ham den sløsede i vores forening, at han altså skal løse de opgaver han tager på sig - eller helt lade være med at melde sig til dem?"

Det var et af spørgsmålene, da Teater Jævn sammen med Det Fælles Landdistriktsråd og Hornsyld Koordinationsudvalg havde inviteret til Talkshow om frivillighed i Hornsyld som optakt til den årlige generalforsamling i Det Fælles Landdistriktsråd.

Teater Jævns producent og komponist Morten Mosgaard havde hvervet som talkshowvært. I sofaen var både lokale og nationale gæster.

Talkshowet tog udgangspunkt i de erfaringer, Teater Jævn har gjort sig med frivillighed og lokalråd i deres research til den teaterforestilling, teatret skal producere i efteråret.

Teaterforestillingen med titlen "Generalforsamlingen" skal spille 15-20 steder i Hedensted Kommune og skrives på baggrund af en række interviews med frivillige ildsjæle.

Der kom mange sjove og interessante svar på spørgsmålet i indledningen, og mange af dem kan høres i ved teatrets opførelser i efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce