Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Golfklub, Grøn og Træls: Kvart million på vej til bæredygtige projekter i kommunen

Hedensted Golfklub, genbrugsvirksomheden Træls og Green Projekt ApS i Daugård har alle modtaget økonomisk støtte fra energiselskabet NRGis værdipulje. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Det østjyske energiselskab NRGi har tildelt en kvart million kroner til tre projekter i Hedensted Kommune - herunder 50.000 til Hedensted Golfklub. Fælles for projekterne er fokus på grøn omstilling.
Annonce

Hedensted: Tre projekter i Hedensted Kommune kan se frem til en økonomisk håndsrækning.

Det østjyske energiselskab NRGi støtter hvert år en række projekter i lokalområderne gennem selskabets værdipulje – og i lyset af den igangværende coronakrise går årets midler ubeskåret til projekter med fokus på den grønne omstilling.

Dette kan Hedensted Golfklub, genbrugsvirksomheden Træls og Green Project ApS i Daugård alle nyde godt af, da de henholdsvis har modtaget 50.000, 100.000 og 155.000 kroner.

- Vi står ikke bare med én, men to presserende kriser (coronakrisen og klimakrisen, red.) vi som samfund skal håndtere. Det er en kæmpe opgave for borgere, foreninger, politikere og ikke mindst små- og mellemstore virksomheder, som står i en svær situation lige nu. Derfor går midlerne til projekter, hvis gennemførelse har været truet eller ligefrem er stoppet på grund af krisen, hvorfor det her er et af vores bidrag til en vigtig dagsorden, som vi ikke må udskyde, udtaler administrerende direktør i NRGi-koncernen Jacob Vittrup i en pressemeddelelse.

Årsagen til, at Hedensted Golfklub, Træls og Green Project ApS er tre af de i alt 25 projekter, som har modtaget kapital fra energiselskabets værdipulje er, at golfklubben vil etablere ladestandere til elbiler, Træls vil styre danske og bæredygtige designs og indlede i partnerskaber, mens Green Project ApS stiller overskudsvarme tilgængeligt for borgere og industrien i Hornsyld.

Værdipuljen, som blev stiftet i 2016, har hidtil uddelt 28 millioner kroner til 215 projekter i det østjyske.


- Vi står ikke bare med én, men to presserende kriser (coronakrisen og klimakrisen, red.), vi som samfund skal håndtere. Det er en kæmpe opgave for borgere, foreninger, politikere og ikke mindst små- og mellemstore virksomheder, som står i en svær situation lige nu. Derfor går midlerne til projekter, hvis gennemførelse har været truet eller ligefrem er stoppet på grund af krisen, hvorfor det her er et af vores bidrag til en vigtig dagsorden, som vi ikke må udskyde.

Jacob Vittrup
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Politirapporten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce