Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Havnefestudvalget krydser fingre for 2021: Vi håber og forventer, vi kan holde Juelsminde Havnefest

Afstand mellem gæster på bænkene og værnemidler som håndsprit må forventes at blive en del af pakken i 2021. Det er håbet og forventningen, at Juelsminde Havnefest kan afvikles. Arkivfoto: Mads Hansen
Arrangørerne tror på, at Juelsminde Havnefest kan vende tilbage i uge 28 og følge samme opskrift som tidligere. Men man forbereder sig også på andre scenarier.
Annonce

Juelsminde: Når det nye år når ind i uge 28, så skal den stå på livemusik, tivoli og hvad der ellers hører sig til ved en traditionel havnefest i Juelsminde.

Det er den klare ambition i udvalget bag Juelsminde Havnefest.

- Vi forventer og håber, at vi kan holde Juelsminde Havnefest. Vi krydser alle de fingre, vi har, siger talsmand Olle Jansved og fortsætter:

- Hvordan, det ender, afhænger af de restriktioner, som er på det tidspunkt, hvis der er nogle. Men vi arbejder henimod, at der skal være havnefest til sommer igen, og vi har et hav af hjælpere, som tripper for det og vil hjælpe til med afviklingen.

Annonce

Festpladsen kan udfordre

Allerede i april sidste år måtte 2020-udgaven af Juelsminde Havnefest aflyses. I samme måned blev Malurt, Aqua, Specktors, Die Herren, So 90’s, Gasoglim samt Sussie og Leo genbooket til 2021.

Andre beslutninger er ikke truffet endnu og kan først træffes, når man er nærmere uge 28 og ved mere om, hvilken restriktioner havnefesten kan blive omfattet af.


Vi satser på samme plads og samme tidspunkt. Det er helt klart målet.

Olle Jansved, talsmand, Juelsminde Havnefest


En af udfordringerne kan blive det at have en stor, åben festplads. Her føres der normalt ikke kontrol med antallet af gæster, og det vil således ikke gå godt i spænd med eventuelle forsamlingsrestriktioner.

- Vi kan ikke vide hvem, der er på pladsen. Det kan vi i teltene. Hvis der kommer restriktioner, som siger, vi skal gøre noget anderledes på pladsen, så må vi se, om det kan lade sig gøre, eller om vi kan finde på alternativer, siger Olle Jansved.

Annonce

Ser frem mod foråret

Havnefestudvalget forbereder sig på forskellige scenarier, men er ikke parat til at komme nærmere ind på dem eller de mulige løsningsforslag.

- Vi satser på samme plads og samme tidspunkt. Det er helt klart målet, siger Olle Jansved.

Sidst på vinteren eller i begyndelsen af foråret håber arrangørerne at vide nok til at kunne beslutte, om der skal ske større ændringer på festpladsen eller lignende.

Udvalget kan glæde sig over, at opbakningen er stor – også fra gæsterne. Størstedelen af dem med billet til 2020-udgaven har overført den til 2021.

- Vi har et godt billetsalg allerede nu, siger Olle Jansved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce