Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Hedensted: Eltronic Wind Solutions fortsætter global vækst som selvstændig virksomhed

Fra venstre: Rasmus Uhrskov Jessen, Thomas Hedegaard, Lars Jensen og Henrik Kjærgaard. PR Foto
Annonce

Hedensted: Ingeniørvirksomheden Eltronic A/S i Hedensted udskilte fra 1. november forretningsområdet Wind Solutions som et selvstændigt aktieselskab under Eltronic Group.

Den nye virksomhed fortsætter under navnet Eltronic Wind Solutions A/S.

- Eltronic Wind Solutions har de seneste fire år gennemgået en fantastisk udvikling og vækst og har en referenceliste, der tæller nogle af de største producenter og ejere af vindmøller. Når vi samtidig ser på det globale vækstpotentiale i markedet, har vi vurderet, at tiden nu er moden til at danne en selvstændig virksomhed, siger Lars Jensen, som er stifter og CEO i Eltronic.

Annonce

Mulighed for fokus

Med produkter, der omfatter løsninger til produktion, installation og service af vindmøller, har Eltronic Wind Solutions stor viden om de faktorer, der gør sig gældende på vindmarkedet.

Nuværende R&D Director, Thomas Hedegaard, tiltræder som CEO i det nye selskab.

- Vi har opbygget en forretning, som har en solid position i markedet. Udover vores hovedsæde i Danmark har vi etableret os i både Kina og UK. Som selvstændig virksomhed får vi nu i endnu højere grad mulighed for at fokusere på kunderne og tilpasse vores ydelser.

Udover Thomas Hedegaard udgøres direktionen i Eltronic Wind Solutions af COO Rasmus Uhrskov Jessen og CSO Henrik Kjærgaard.

Eltronic Wind Solutions A/S fortsætter som en del af Eltronic Group og har hovedsæde i Hedensted.

Alle 120 medarbejdere i Eltronic Wind Solutions flytter med over i det nye selskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce