Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Hedensted vil stoppe frygtet sygdom

Annonce

Hedensted: Antallet af danskere med sclerose er fordoblet på bare 20 år. De fleste får sygdommen, når de er ganske unge, og der er ingen kur. Det er en alvorlig situation, som Scleroseforeningen kæmper for at stoppe. Søndag 13. september beder foreningen derfor folk fra Hedensted- og Juelsminde-egnen om hjælp, når der skal samles penge ind til forskning.

Det er kun andet år, Scleroseforeningens indsamling er landsdækkende. Der er derfor brug for så mange som muligt til at sprede budskabet om mere forskning i den uhelbredelige sygdom.

De lokale afdelinger rundt om i landet går allerforrest i kampen mod sclerose – blandt andet i Hedensted og omegn, hvor man vil kunne møde foreningens indsamlere foran supermarkeder, på gågader og andre offentlige steder.

En af dem, der skal ud at samle ind i Hedensted, er 73-årige Ronald Vadstrøm:

- Jeg samler ind for min kone, der har haft sclerose siden 1991, og ikke længere selv kan komme med rundt. Det er en sygdom, der kan ramme rigtig hårdt, og derfor er det vigtigt, at vi får samlet ind, for der er brug for meget mere forskning i sygdommen, siger Ronald, der vil være at finde ved Rema 1000.

Vil du være med til at stoppe sclerose? Så meld dig som indsamler og vælg en indsamlingsrute lige her: www.sammenmodsclerose.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce