Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Hedensted VVS-firma vinder pris som en af de bedst anbefalede i regionen

Hedensted VVS Service A/S er blevet kåret som en af de bedst anbefalede håndværkere i deres branche i Region Midtjylland via søgeportalen Håndværker.dk Foto: Pressefoto.
Annonce

Hedensted: Hedensted VVS Service A/S kan nu prale af at være det bedst anbefalede firma inden for kategorierne "VVS og blik" og "Varmepumpe" i Region Midtjylland.

Håndværkere i hele landet har nemlig henover efteråret konkurreret om at blive den bedst anbefalede håndværker i deres branche og region via søgeportalen Håndværker.dk, hvor brugerne har indberettet deres anbefalinger.

For direktør Jens Palmelund betyder det meget, at Hedensted VVS Service A/S er blandt vinderne.

- Vi er ordentlige mennesker og gør alt for kundens tilfredshed - mottoet er “Hvis ikke kunden er tilfreds, så er vi heller ikke tilfredse." Kunden skal have det, som kunden forventer, og de skal være tilfredse med processen og resultatet, fortæller Jens Palmelund i pressemeddelelsen.

Hovedpræmien blandt vinderne af alle kategorierne er en Toyota Proace City-varevogn, som der trækkes lod om. Da prisuddelingsfesterne er udskudt på grund af corona, vides det endnu ikke, om den fremtidige ejer af varevognen skal findes i Hedensted Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce