Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Hjerteforeningen spreder nytårsmarchen ud

Hjerteforeningens nytårsmarch plejer at være et tilløbsstykke, selvom den foregår 1. januar, men i år opfodres folk til at gå hele den første uge af januar i små grupper. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Hedensted: Den traditionelle nytårsmarch 1. januar med Hjerteforeningen som vært er aflyst. Nytårsmarcherne samler hvert år mellem 50 og flere tusind deltagere på den første dag i det nye år, og det kan i dette nytår ikke lade sig gøre på grund af risikoen for at sprede coronavirus.

I stedet opfordrer Hjerteforeningen i Hedensted til, at man inviterer familie og venner til at gå en tur sammen i mindre grupper i løbet af den første uge af det nye år.

- I mere end 20 år har Hjerteforeningens frivillige hvert år utrætteligt stået i spidsen for at samle store og små, unge og ældre og familie og venner i lokalsamfundene til at gå en tur og ønske hinanden godt nytår. Samtidig sætter nytårsgåturene spot på, at det er godt for hjertet at bevæge sig og få pulsen op, siger Anne Kaltoft, adm. direktør i Hjerteforeningen i en pressemeddelelse.

Normalt plejer nytårsmarchen i Hedensted således at foregå på hjertestien ved golfbanen i Hedensted, men i år er man altså nødt til at tage turen selv.

Hjerteforeningen opfordrer til at markere hele den første uge af januar som en ”Nytårsmarch – gå sammen hver for sig-uge”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Butikker takler nedlukning vidt forskelligt: Nogle lukker helt andre har fuld gang i webshoppen

Annonce