Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Hvorfor er der så stor udskiftning blandt medarbejdere i Hedensted og St. Dalby kirker?

"Når sådanne kapaciteter opsiger deres stillinger, håber jeg, at menighedsrådet kigger indad og tænker: Hvad kan vi gøre anderledes for at lade personalet blomstre, trives og udvikles?", skriver Hans Henrik Pedersen. Arkivfoto

Læserbrev: Det er med stor undren og ærgrelse, at så mange forlader Hedensted og St. Dalby kirker.

Jeg tænker på, at sognepræst Thea Køllgaard Olsen opsagde sin faste stilling for at tiltræde et vikariat. Hvorfor gør man det?

For ikke længe siden rejste organist Karen Engholt Rohde Pedersen. For mig var Karen unik. Det var en stor fornøjelse at høre, hvordan hun mestrede både orgelet og ikke mindst et klaver.

Hun var et kæmpe musikalsk talent og en stor musikalsk oplevelse at overvære. Karen var kun ansat ét år.

Nu sidst er det sognepræst Tabitta Flyger, der har opsagt sin stilling efter to et halvt års ansættelse.

Min kone og jeg var i kirken langfredag og overhørte virkelig mange, som begræder Tabittas afgang. Som én af kirkegængerne sagde: "Hende har jeg fra første dag taget til mit hjerte".

Når sådanne kapaciteter opsiger deres stillinger, håber jeg, at menighedsrådet kigger indad og tænker: Hvad kan vi gøre anderledes for at lade personalet blomstre, trives og udvikles?


Jeg håber virkelig, man har spurgt ind til de dybere årsager til disse opsigelser. Hvis ikke, fejler man i sit virke som menighedsrådsmedlem.

Hans Henrik Pedersen


Jeg håber virkelig, man har spurgt ind til de dybere årsager til disse opsigelser. Hvis ikke, fejler man i sit virke som menighedsrådsmedlem.

For mig tyder hyppige opsigelser og sygemeldinger på, at der kan være en dårlig kultur i ledelsen.

Erfaring er altid godt, men den må aldrig stå i vejen for udvikling.

Hvor er det ærgerligt for Hedensted og St. Dalby kirker at miste så store personligheder og kapaciteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik efter anklager om manglende visioner: Det giver mig anledning til at fortælle, hvad der egentlig står i budget 2021

Annonce