Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

I år hitter vinterferien som sommerhusuge: Flere bureauer har alt booket i Juelsminde

I de lokale sommerhuskvarterer har der i januar været mere liv end normalt, og sådan bliver det også igennem februar. I vinterferien er næsten alt tilgængeligt lejet ud. Foto: Emil Fibiger
Efterspørgslen er større, mens udbuddet er lidt mindre, lyder det fra udlejningsbureau, der ganske uhørt har udlejet alle sommerhuse i uge syv.

Juelsminde: Interessen for at rykke i sommerhus på Juelsminde-halvøen i vinterferien er langt større, end den plejer at være.

To ud af tre udlejningsbureauer i Juelsminde har gæster i alle udbudte sommerhuse i uge syv. Et af bureauerne er Feriepartner Odder-Juelsminde, hvor antallet af udlejninger er lidt mere end fordoblet set i forhold til vinterferier tidligere år.

- Uge syv er traditionelt set ikke en uge med ret mange bookinger, for typisk tager folk på vinterferie i udlandet. Men i år har vi måttet melde fuldstændig udsolgt for flere uger siden. Vi har ikke flere huse tilbage. Jeg tror, at mange, som først begynder søgningen nu her op til vinterferien, bliver skuffet, siger direktør og medejer Vibeke Christensen.

Flere vil bruge eget hus

De manglende muligheder for at stikke på ski- eller solferie betyder, at også flere udlejere rykker i sommerhus i uge syv.

- Udbuddet er ikke helt så stort, som det plejer at være. Men dem, vi har, er udlejet. Og de er væk i løbet af timer, når de bliver sat på nettet, siger Vibeke Christensen.

Hun ser tilbage på en januar med en hel del mere aktivitet end normalt.

- Lejerne er ikke kommet så langt væk fra. Typisk er de fra nærområdet, og jeg har en fornemmelse af, at mange har skullet arbejde eller gå i skole hjemmefra under opholdet, for de har spurgt om, hvor god internetforbindelsen er, siger Vibeke Christensen.


Vi ligger bestemt over, hvad vi normalt gør i uge syv.

Alex Lassen, regionschef, Novasol,


Annonce

Ikke kun uge syv

Også hos DanCenter Juelsminde har der været mere at se til end normalt. Og alt er optaget i vinterferieugen.

- Der er meldt udsolgt. Set over hele vinteren har det været godt. Vi har haft rigtig mange bookinger i den her coronaperiode, siger afdelingsleder Trine Enghave.

Hos det tredje bureau i byen, Novasol, er der i uge syv stadig nogle få åbninger i vinterferien.

- Det er begrænset, hvad vi har tilbage - både lokalt og på landsplan. Der er ingen tvivl om, at de kære danskere gerne vil ud og have lidt luftforandring, siger regionschef Alex Lassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce