Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ildsjæle vil donere en million kr. til Knæk Cancer - foreninger og klubber skal hjælpe med at nå målet

47-årige Tina Uldum Bruun (t.v.) og Thrine Nørgaard (t.h.) på 59 år er sammen med Karsten Glyngø og Alexander Mateev ildsjæle for Juelsminde Knækker Cancer. Deres mål er, at de til Knæk Cancer i år kan aflevere min. en million kroner, som foreninger, klubber og privatpersoner skal hjælpe med at byde ind med. Foto: Michael Svenningsen

Fire ildsjæle fra Juelsminde Knækker Cancer har et mål om at kunne aflevere en million kroner til Knæk Cancer i uge 43. Foreninger, klubber og privatpersoner skal være med til, at målet bliver nået.

Annonce

Juelsminde: En million kroner. Det er det beløb, som fire ildsjæle fra Juelsminde Knækker Cancer satser på, der bliver samlet ind i løbet af året til den landsdækkende indsamling Knæk Cancer i uge 43.

Sidste år blev der for første gang holdt en gallafest i Juelsminde til fordel for Knæk Cancer. Det var en kæmpe succes, og derfor er Tina Uldum Bruun overbevist om, at million-målet kan nås i år.

- Vi havde i forvejen fået samlet 20.000 kroner ind, og bare på en aften indsamlede vi 290.000 kroner. Vi vil ride videre på den succes, og folk har været positive over for det, fortæller Tina Uldum Bruun, der er ildsjæl for Juelsminde Knækker Cancer sammen med Thrine Nørgaard, Karsten Glyngø og Alexander Mateev.

Tina Uldum Bruun og Thrine Nørgaard fortæller, at de vil lave en Facebook-side, hvor bl.a. foreninger, klubber og lignendes succeshistorier vil blive fortalt. Og måske vil de også lave et barometer på siden, så folk kan se, hvor langt de er ift. at nå målet. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Informationsmøde

For at nå målet vil ildsjælene få foreninger, klubber, privatpersoner og lignende til at byde ind og bidrage med det, de kan.

Derfor bliver der 5. marts klokken 19 holdt et informationsmøde i Juelsminde Hallerne for at præsentere planerne. Samtidig er tanken, at de fremmødte kan inspirere hinanden med forslag til, hvordan man kan gøre.

- Vi vil også være behjælpelige med input og idéer, men det er vigtigt for os at sige, at der ikke skal ligge et ekstra arbejde i at indsamle penge. Man kan f.eks. tænke det ind i en aktivitet, man har i forvejen, og hvor noget af overskuddet kan blive doneret til formålet, siger Thrine Nørgaard, mens Tina Uldum Bruun kommer med et eksempel.

- Jeg er med til at arrangere Barrit Byfest, og i år vil der blive doneret fem kroner pr. solgte øl til formålet, siger hun og tilføjer, at de donerede penge indbetales til en lukket konto, som en revisor holder styr på.

Annonce

Folkefest og gallafest

Hele projektet kulminerer i en folkefest fredag 25. oktober, hvor foreninger og lignende får mulighed for at vise, hvad de har bidraget med.

Dagen efter, lørdag 26. oktober, gentages gallafesten, hvor ildsjælene så håber på, at de kan ringe ind til Knæk Cancer og sige, at Juelsminde donerer mindst en million kroner.

- Pengene går jo til et godt formål, og det er med til at sætte Juelsminde på landkortet. Vi er ikke nervøse, for det kan sagtens lade sig gøre, men kun ved at stå sammen, kan vi nå en million kroner, siger Tina Uldum Bruun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce