Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Jeg og rigtig mange borgere i Stouby og omegn ser frem til, at Fakkegrav-området igen bliver et dejligt og attraktivt sted

"Jeg forstår slet ikke Danmarks Naturfredningsforenings - gennem otte år - negative, grænsende til hadske og misundelsesagtige, holdning til retableringen af det dejlige område", skriver Mogens Dam. Arkivfoto: Martin Ravn

Læserbrev: I forbindelse med at ejeren af grunden Fakkegrav Badehotel har fået dispensation til at bygge ferielejligheder på brandtomten, har Danmarks Naturfredningsforenings Hedensted-afdeling kommenteret dette på Facebook, blandt andet:

Horsens Folkeblad beskyldes bl.a. for at være reklameforum for al byggeri i Hedensted Kommune.

Hedensted Kommune beskyldes for, at dispensationerne vælter ud fra forvaltningen, og at det kan være svært at beskytte naturen ved Hedensteds kyster.

Byggematadoren snører alle i Stouby og formindsker mulighederne for at færdes i naturen.


Danmarks Naturfredningsforenings Hedensted-afdeling har i otte år gjort alt, hvad den kunne for at forhindre, at der blev bygget på brandtomten.

Mogens Dam


Danmarks Naturfredningsforenings Hedensted-afdeling har i otte år gjort alt, hvad den kunne for at forhindre, at der blev bygget på brandtomten.

Det er ikke realistisk at forestille sig at genopføre et hotel på grunden med Hotel Vejlefjord i "baghaven", så bl.a. ferielejligheder har været et muligt alternativ.

Det er jo ikke et jomfrueligt, kystnært areal, som nu kan bebygges, men et i over 100 år bebygget, historisk område, som har haft stor praktisk og kulturel betydning for egnen.

Der er sikret adgang til stranden via den østlige parkeringsplads og trappen ned til stranden, som netop er nyrenoveret af ungeafdelingen i Hedensted Kommune.

Jeg personligt og rigtig mange borgere i Stouby og omegn ser frem til, at Fakkegrav-området igen bliver et dejligt og attraktivt sted, hvor vi alle kan færdes i og ved, og jeg forstår slet ikke Danmarks Naturfredningsforenings - gennem otte år - negative, grænsende til hadske og misundelsesagtige, holdning til retableringen af det dejlige område.

Stor tak til dem, der har gjort det muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik efter anklager om manglende visioner: Det giver mig anledning til at fortælle, hvad der egentlig står i budget 2021

Annonce