Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Juelsminde får sin egen skattejagt

I uge 42 kan man gå på skattejagt i Juelsminde og få en gratis medalje. Foto: Helle Berthold Rosenberg
Handelsstandsforeningen og Turistsamarbejdet Kystlandet lancerer et nyt tiltag for børnefamilier i efterårsferien.
Annonce

Juelsminde: I efterårsferien kan hele familien komme på skattejagt i Juelsminde.

Turistsamarbejdet Kystlandet og Juelsmindes Handelsstandsforening inviterer alle til at blive en rigtig eventyrer i uge 42 med skattejagten Juelsminde Rundt. Med et fysisk skattekort i hænderne kan børn gå på skattejagt og få en gratis medalje som præmie for bedriften.

Skattejagten, der bygger videre på to lignende populære projekter lavet af Turistsamarbejdet Kystlandet - Odder Rundt og Tunø Rundt - sigter efter at tiltrække især børnefamilierne.

Erfaring viser, at udsigten til at få en skinnende medalje med hjem som souvenir er et stort trækplaster.

Annonce

Fire km oplevelser

Men selvom målgruppen umiddelbart er børnefamilier, er aktiviteten hyggelig for alle aldersgrupper. Via et fysisk skattekort bliver skattejægerne guidet rundt på en fire km oplevelsestur i Juelsminde midtby, forbi byens attraktioner og kendetegn - heriblandt den nyåbnede Naturlegepark ved Odelsbjerget.

- Med en gratis skattejagt vil vi først og fremmest give turister og borgere i Juelsminde en hyggelig, sund og aktiv familieoplevelse i det fri. Erfaringen fra Odder og Tunø viser, at en skattejagt i sig selv er motiverende . Og så fungerer den som aktivitet året rundt - og helt uafhængigt af vejret, siger Helle Berthold Rosenberg, der er direktør i Turistsamarbejdet Kystlandet .

Juelsminde Handelsstandsforening, der har repræsentanter fra både lokale detailbutikker og det liberale erhverv, arbejder for at skabe udvikling og positiv vækst i Juelsminde.

- Vi synes, at samarbejdet mellem Turistsamarbejdet Kystlandet og Handelsstandsforeningen er yderst gavnligt, da vi begge har det fælles formål at øge opmærksomheden på byen. Vi ønsker med skattekortet at understrege, at Juelsminde har spændende aktiviteter for hele familien - hele året rundt, siger formand Tina Trabjerg.

Annonce

Mange parter

Skattejagten Juelsminde Rundt er finansieret af Turistsamarbejdet Kystlandet og Juelsminde Handelsstandsforening. Derudover er der søgt støtte hos Det Fælles Landdistriktsråd, Hedensted Kommune, der har ydet et tilskud på 25.000 kr. til projektet. Ruten rundt i byen er udarbejdet med hjælp fra Juelsminde Lokalarkiv, der har anbefalet mindesmærker samt givet historisk kontekst.

Aktiviteten er gratis og kan afprøves af alle interesserede fra fredag 9. oktober. Skattekortet udleveres ved Buchs Boghandel eller downloades på VisitJuelsminde.dk.


Med en gratis skattejagt vil vi først og fremmest give turister og borgere i Juelsminde en hyggelig, sund og aktiv familieoplevelse i det fri.

Helle Rosenberg
Annonce
Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Politirapporten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce