Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Køb blomster om natten: 22-årig åbner selvbetjeningsbutik på Odelsgade

Matilda Hannibal Madsen vil selv være til stede i butikken, når hun for eksempel binder buketter og laver dekorationer, og da er kunderne også velkomne. Foto: Mads Dalegaard
Matilda Hannibal Madsen er klar med et helt specielt koncept, når hun 6. november åbner blomsterbutik i Juelsminde. Kunderne bipper sig ind med en sms-kode og finder selv dekorationer, buketter eller chokolade.
Annonce

Juelsminde: Står du pludselig lørdag aften og mangler en værtindegave, eller har du glemt at købe blomster til bryllupsdagen, så er der hjælp at hente på Odelsgade 33 i Juelsminde.

Her åbner 22-årige Matilda Hannibal Madsen 6. november en blomsterbutik, som har åbent døgnet rundt alle ugens syv dage.

Kunderne skal selv bippe sig ind med en kode, som de modtager, når de sender en sms til det telefonnummer, der står på døren. Herefter kan de enten hente varer, som de har bestilt på forhånd, eller udvælge sig en dekoration, buket, eller måske lidt chokolade, til at tage med sig hjem. Betalingen foregår over mobilepay.

- På den måde er det både mere fleksibelt for kunderne og for mig selv. Jeg ved, jeg vil køre sur i at stå i en butik hver dag fra kl. 8 til 18, men sådan her er jeg altid tilgængelig - og kunderne kan hente deres varer, når de har lyst, siger Matilda Hannibal Madsen.

Annonce

Handelsmønstre ændrer sig

Hun er uddannet blomsterdekoratør og har de seneste år arbejdet i forskellige blomsterbutikker. Drømmen om at blive selvstændig er dog ikke ny.

- Min mor har frisørsalon lige ved siden af, og jeg har også altid gerne villet have mit eget. Jeg bor til leje i lejligheden bag min mors salon, og lejligheden har en garage med facade ud til Odelsgade, så det er her, jeg indretter butik, siger Matilda Hannibal Madsen.

Hun vil selv være til stede i butikken, når hun for eksempel binder buketter og laver dekorationer, og da er kunderne også velkomne.

Med åbningen 6. november er der meget naturligt fokus på juledekorationer i Matildas nye blomsterbutik. Lokalet er otte kvadratmeter, og Matilda er godt i gang med at fylde det op, så det kan være helt klar til åbningen. Foto: Mads Dalegaard

Flere steder i landet er der begyndt at poppe døgnåbne selvbetjeningsbutikker op, men Mathilda Hannibal Madsens "Blomsterboden" bliver den første af sin slags i Juelsminde.

- Folks handelsmønstre ændrer sig, og jeg tror på, det er vejen frem, siger den unge dekoratør.

Åbningsdagen for den nye blomsterbutik er 6. november, men der bliver på grund af coronarestriktionerne ingen stor åbningsreception.


Jeg ved, jeg vil køre sur i at stå i en butik hver dag fra 8 til 18, men på den her måde er jeg altid tilgængelig - og kunderne kan hente deres varer, når de har lyst.

Matilda Hannibal Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce