Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Konservative

Lars Jensen, Konservative. Arkivfoto
Annonce
Lars Jensen, Løsning, stiller op for De Konservative i Hedensted-kredsen. Mærkesager Du f..... med mit grundvand. Sådan kan det blive i fremtiden, hvis ikke vi hele tiden er med på at beskytte og forebygge de udfordringer, som det giver. Vi skal være omstillingsparate og kunne se muligheder frem for begrænsninger. En skov kan være med til at skabe rekreative områder og sikre biodiversiteten gennem optimale livsbetingelser for forskellige dyre- og plantearter. Jeg ser det som en nødvendighed, at vi skal have mere skov for at sikre grundvandet.

Borgerne i kommunerne skal have gavn af deres egne penge. Jeg vil kæmpe for, at kommunerne får mere medbestemmelse og får større muligheder for at give bedre velfærd til borgerne. Som det er i dag, bliver kommunerne straffet, hvis de gerne kan og vil bruge flere penge på velfærd – takket være udgiftsloftet.

Systemet svigter de svageste. Kun tre ud af 10 får medhold i klager til Ankestyrelsen, og det er simpelhent ikke godt nok. Vi skal have ansat en borgerombudsmand i alle kommunerne, som hjælpe borgerne og få klædt de enkelte medarbejdere på, så vi forenkler og gør det nemmere at forstå sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce