Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Kort levetid for Cafe On the Corner: Er lukket efter klager fra naboer

Tulle Jette og Michael Balken har droppet cafedriften på første sal på Odelsgade 9. Klager fra beboere, der er utilfredse med skiftet fra beboelse til cafe, og besvær med at opnå nødvendige tilladelser har ført til lukningen.  Foto: Mads Dalegaard

Juelsminde: Det blev kun til halvanden måneds levetid for Cafe On the Corner i Juelsminde.

Cafeen i lejligheden oven på baren On the Corner holdt lukket i uge 38, og den åbner ikke igen grundet manglende tilladelser, som ville blive svære at opnå, fortæller bestyrer Tulle Jette Balken.

Hun havde egentlig forstået på kommunen, at der var givet grønt lys til cafeen, men efter klager over skiftet fra beboelse til cafedrift har sagen ændret sig.

Annonce

- Vi skulle til at søge om byggetilladelse lige pludselig, og det er der ikke store chancer for at få på grund af klagerne, siger Tulle Jette Balken.


Jeg er hamrende ked af, at jeg ikke kan realisere den drøm.

Tulle Jette Balken


Er ked af situationen

Hun vil gerne undgå at skabe mere fnidder og har ikke lyst til at komme nærmere ind på, hvor klagerne kommer fra, og hvad de handler om.

Cafeen var hendes projekt og skulle have været hendes beskæftigelse, mens ægtefællen Michael Balken tog sig af baren nedenunder.

- Jeg er hamrende ked af, at jeg ikke kan realisere den drøm, siger hun.

Næste skridt bliver at pakke sammen og tømme lejemålet på første sal.

- Og så bliver den vel udlejet som almindelig lejlighed igen, siger Tulle Jette Balken.

Hun og manden skal nu prøve at komme videre med On the Corner.

I deres første år bag baren har omsætningen været hårdt ramt af corona-restriktioner i forhold til åbningstid samt aflysningen af blandt andet Juelsminde Havnefest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce