Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Kosmetologer på plads på ny adresse

Nenette Berggreen og Manuela Ossowski har åbnet klinik på Søgade. De slog dørene op fredag formiddag efter nogle lange og travle dage med flytning og klargøring. Foto: Emil Fibiger
Juelsminde Hudpleje har fået nye og større rammer.
Annonce

Juelsminde: Efter godt to år på Juelsgade er Juelsminde Hudpleje flyttet om på Søgade.

Indehaver Manuale Ossowski har overtaget lokalerne, som møbelbutikken Cool2Be flyttede ud af i oktober.

- Det hele har fået en tur. Nyt loft, nyt gulv, nyt vvs og el. Alt er nyt, fortæller hun.

Den 41-årige kosmetolog og makeupartist havde i godt tre år klinik i sit eget hjem i Juelsminde. I 2017 gik hun på fuld tid og åbnede på Juelsgade, hvor der har været nok at se til.

Derfor kom kosmetolog Nenette Berggreen til for et år siden.

Duoen har delt den gamle kliniks ene behandlingsrum og arbejdet forskudt af hinanden. På Søgade kan de være i gang samtidigt.

- Der er ingen tvivl om, at vores behov er blevet større. Folk i Juelsminde er supergode til at støtte os. Oplandet er også. Vi har behov for at kunne have to behandlinger i gang. Specielt om sommeren med turisterne, der lige kigger forbi, siger Nenette Berggren, 51 år og fra Vejle.

Der er indrettet tre behandlingsrum i den nye klinik. Det ledige rum er tiltænkt en negleteknikker.

Der er plads til yderligere to behandlingsrum i klinikken, som foruden udstilling, disk og ventepladser har et separat kontorrum.

Mens håndværkerne var i gang, kom en ældre dame forbi, som syntes, at det var dejligt, at der kom en hudpleje i Juelsminde. Så ikke alle har set, at jeg har været omme i Juelsgade. Her i Søgade er jeg nok mere synlig.

Manuela Ossowski, indehaver, Juelsminde Hudpleje.

Annonce

Fra lejer til ejer

Inden stedet blev ledigt, havde Manuela Ossowski kig på lokalerne, der i sommer blev brugt til streetfood-spisested og vender ud mod Rema 1000.

- Men så fik jeg nys om det her, hvor jeg kunne købe i stedet for at leje. Jeg vil hellere købe, for det her er noget, jeg vil de næste tyve år, siger Manuela Ossowski.

Det var ikke kærlighed ved første blik.

- Der var lydt ind til Georgine, ruderne blafrede. Jeg tænkte, at man ikke kunne drive hudpleje på noget som helst plan, siger hun.

Manuela Ossowski kom dog på andre tanker. Ægtefællen Jimmy Krøjgaard har hun trukket på til det håndværksmæssige. Der er blevet arbejdet fra tidlig morgen til aften.

Resultatet er både Manuela Ossowski og Nenette Berggren tilfredse med.

- Man går bare rundt og er et stort smil. Det er fantastisk, siger Nenette Berggren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce