Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Kræftens Bekæmpelse samler ind digitalt

Arkivfoto: Jørgen Outzen
Annonce

Hedensted: Når Kræftens Bekæmpelse holder sin store landsindsamling 16. august, vil borgerne i Hedensted Kommune ikke få besøg af indsamler, idet alle lokalforeninger har besluttet at indsamle digitalt på Facebook og MobilePay.

- Det ville under alle omstændigheder blive en anderledes landsindsamling i år, for den nye indsamlingsdato er flyttet til den anden side af sommerferien i stedet for i marts. Vi har også indsamlere og indsamlingsledere, som selv er i risikogruppen, dem vil vi gerne passe på. Derfor synes vi, det er en god lejlighed til at afprøve nye veje som denne digitale løsning, fortæller Johannes Jensen, som er kampagneleder for Kræftens Bekæmpelse i Hedensted lokalforening.

Han tilføjer, at man i lokalforeningen er klar over, at beslutningen kan medføre et økonomisk tab.

- Derfor håber vi, at Hedensteds befolkning vil hjælpe med at indsamle digitalt. Det kan gøres ved at bruge MobilePay til indbetale det bidrag, som man ville have lagt i indsamlingsbøtten, og 16. august kan man også oprette sin egen indsamling via Kræftens Bekæmpelses Facebookside. Kræft holder ikke pause, fordi coronavirussen har ramt os. Så vi har brug for alt den økonomiske hjælp, vi kan få, siger Johannes Jensen.

Støtter man via MobilPay-nummeret 473553, vil det tælle med i den lokale forenings resultat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce