Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Lars Løkke åbner årets Ferguson Dage

Statsminister Lars Løkke Rasmussen på den lille grå Ferguson-traktor. Tegning: Jens Julius
Annonce

Stourup: En række af hans nuværende og forhenværende ministre har stået på den talerstol: Eva Kjer Hansen, Søren Gade og Troels Lund Poulsen. Når Ferguson-dagene skydes i gang på Danmarks Ferguson Museum i Stourup, er det statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) selv, der står klar til åbningen.

Lars Løkke Rasmussen går på talerstolen lørdag 25. maj kl. 10, og Henrik Nielsen, indehaver af museet, ser frem til besøget:

- Jeg kan da ikke være andet end stolt over, at han vælger at bruge tid på Danmarks Ferguson Museum og dets gæster sådan en lørdag midt i valgkampen, siger Henrik Nielsen i en pressemeddelelse.

Annonce

På arbejde i markerne

Årets Ferguson-dagene holder igen i år fast i en række traditioner.

- En af traditionerne er, at den lille grå og de andre traktorer skal vise, hvad de kan og blev bygget til. Traktorerne skal ses i arbejde på markerne ved museet, fortæller Henrik Nielsen.

Blandt traditionerne er også udstilling af traktorer, mejetærskere, redskaber, dampmaskiner, damptromler samt de mange klassikere, som gæsterne selv kommer kørende i eller på. Årets særlige tema er specialfremstillede traktorer.

Ferguson-dagene holdes i år 25.-26. maj kl. 9-17.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce