Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Laura Illeborg-koncert i Hedensted Golfklub

Denne trio - Knud Møller (t.v.), Laura Illeborg og Niels Dahl - giver koncert i Hedensted Golfklub 5. februar. PR-foto
Den nystiftede, lokale musikforening MIDTI er 5. februar klar med foreningens anden 2020-koncert. Det foregår i Hedensted Golfklubs lokaler på Rindbækvej i Hedensted, og aftenens musikalske omdrejningspunkt er sangeren og sangskriveren Laura Illeborg og den lokale, landskendte guitarist Knud Møller.
Annonce

Hedensted: Her i vinteren/foråret 2020 drager københavner-pigen Laura Illeborg igen på tour rundt i det danske land, og det bliver med det samme stærke hold, som på sidste års vinterturné. Det vil sige den lokale, landskendte guitarist Knud Møller (Johnny Madsen, Peter Belli med flere) og bassisten Niels Dahl (Vildnis). 5. februar kl. 20 runder trioen Hedensted Golfklub, hvor den lokale nystiftede musikforening MIDTI inviterer til foreningens anden 2020-koncert. Den første bliver med duoen Strømfeldt & Mønster 18. januar samme sted.

Laura Illeborg ankommer til Hedensted med en håndfuld spritnye sange, idet hun er albumaktuel med sit 10. album ”Exitstrategi”. Det udkommer 28. februar på Target Group. Som på de ni tidligere albums kredser Laura Illeborgs sange om ting som eksistens, uforløsthed og kærlighed.

Musikalsk befinder trioen sig i americana-land tilsat akustisk folk og en hel masse country.

Billetter i forsalg kan erhverves ved henvendelse til Helle Thømming.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce