Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Lego-fond støtter Stouby Aktivitetspark

Stouby Aktivitetspark har modtaget en donation på 200.000 kroner fra Lego-fonden Edith og Godtfred Kirk Kristiansens Fond. Dermed har styregruppen bag parken indsamlet i alt 900.000 kroner. Der mangler dog stadig 600.000 før projektet kan realiseres.
Så er etableringen af en aktivitetspark ved siden af Stouby Hallen rykket endnu tættere på. Lego-fonden Edith & Godtfred Kirk Kristiansens Fond har nemlig valgt at støtte projektet med 200.000 kroner.
Annonce

Stouby: I Stouby går man og drømmer om et nyt samlingssted for alle aldre ved siden af Stouby Hallen. Stouby Aktivitetspark er overskriften på projektet, der sigter mod at tilføre byen en motorikbane, en skaterbane, udendørs fitness og petanque.

Drømmen begynder nu for alvor at tage form, idet man netop har fået en donation på 200.000 kroner fra Edith og Godtfred Kirk Kristiansens Fond.

- I denne tid med mange udfordringer omkring covid-19 er det med stor glæde, at vi kan annoncere endnu en donation til vores projekt. Vi havde fremsendt en forespørgsel til den lokale godsejer Anders Kirk Johansen. Anders fandt vores projekt interessant og forelagde projektet for Edith og Godtfred Kirk Christiansens Fond, siger Jimmi Brøndum, der er én af de frivillige i styregruppen bag Stouby Aktivitetspark.

- På deres seneste bestyrelsesmøde godkendte de så en donation på de 200.000 kroner til projektet. Nu er vi endnu et skridt nærmere en realisering af projektet, og tror på, at vi inden længe er i mål med hele finansieringen, siger Jimmi Brøndum.

Annonce

Mangler 600.000 kroner

Stouby Aktivitetspark har et anlægsbudget på 1,5 millioner kroner, og man nu nået op på at have indsamlet 900.000 kroner til projektet. Tidligere har man fået bevilget klækkelige støttebeløb fra LUP-puljen (Landsby Udviklings Pulje i Hedensted Kommune), Lokale og Anlægsfonden samt midler man selv har samlet ind lokalt.

- Vi arbejder stadig på den resterende del af finansieringen og har flere ansøgninger ude. Vi håber på en afklaring i første kvartal af 2021, så vi kan holde fast i planen om en etablering i sommeren 2021, siger Jimmi Brøndum.

Annonce

En park for alle aldre

Ideen til Stouby Aktivitetspark opstod, fordi en del forældre i Stouby ønskede at lave en skaterbane for børn. Samtidigt ville Stouby Fitness gerne have udendørs redskaber, pensionisterne ville spille petanque, og skolen manglede en legeplads for de mindste. Derfor fik man idéen til et stort samlet projekt.


Nu er vi endnu et skridt nærmere en realisering af projektet, og tror på, at vi inden længe er i mål med hele finansieringen.

Jimmi Brøndum, medlem af styregruppen bag Stouby Aktivitetspark


Jimmi Brøndum viser på billedet, hvor Stouby Aktivitetspark kommer til at ligge. Arkivfoto: Henrik Dolmer
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Butikker takler nedlukning vidt forskelligt: Nogle lukker helt andre har fuld gang i webshoppen

Annonce