Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Lidl genåbent efter ombygning: Jeg håber, at det nye koncept giver kunderne et endnu bedre overblik

32-årige Janni Vilhelmsen, der har været butikschef i Lidl på Dalbyvej i Hedensted siden marts sidste år, glæder sig over, at butikken er blevet moderniseret. Foto: Sascha Reiffenstein Petersen
Efter en kort nedlukning genåbnede Lidl i Hedensted som en moderniseret butik. Det glæder butikschefen, der roser de ansattes indsats.

Hedensted: Efter at have holdt midlertidigt lukket i tre dage på grund af en indendørs opbygning, genåbnede Lidl på Dalbyvej i Hedensted torsdag 25. marts.

Flere lyse træprodukter som beklædning på butikkens hyldesystemer, 30 procent mere lys og en bedre sektionsinddeling af varerne er blandt de forandringspunkter, som den lokale butikschef Janni Vilhelmsen vil fremhæve.

Blandt andet er kød, fisk og veganske alternativer rykket længere frem i butikken i Hedensted, så de er kommet i umiddelbar forbindelse med grøntafdelingen. Foto: Sascha Reiffenstein Petersen
Annonce

Bedre overblik

- Jeg håber, at det nye koncept giver kunderne et endnu bedre overblik over varerne, så flere vælger at tage hele deres indkøbstur her. Indtil videre har vi fået positive tilkendegivelser om ombygningen, siger Janni Vilhelmsen om ombygningen, der blandt andet betyder, at kød og fisk er kommet tættere på grøntafdelingen.

Derudover vil hun gerne rose de ansattes indsats.

- Det er takket være dem, at vi kan ombygge så hurtigt. De fortjener derfor et klap på skulderen, siger Janni Vilhelmsen.

Annonce

Overordnet modernisering

Den lokale Lidl-butik slog første gang dørene op i august 2018, og den lokale butikschef beretter, at de første år er gået godt, men ønsker ikke at give flere oplysninger om omsætningen.

Ombygningen af Lidl-butikken i Hedensted er et led i en overordnet modernisering af samtlige Lidl-butikker i Danmark, hvor flere end 100 nye varer også skal kunne findes på hylderne i løbet de næste år.

 Lidl på Dalbyvej markerer officielt genåbningen 8. april. Foto: Sascha Reiffenstein Petersen


Jeg håber, at det nye koncept giver kunderne et endnu bedre overblik over varerne, så flere vælger at tage hele deres indkøbstur her. Indtil videre har vi fået positive tilkendegivelser om ombygningen.

Janni Vilhelmsen, butikschef i Lidl, Hedented


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Petanqueklub frustreret efter gentagne tilfælde af hærværk: Det er os selv, der skal bruge flere tusinde kroner

Annonce