Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Lifestyle-indehaver: - Glade kunder giver arbejdsglæde

Tøjbutikken Lifestyle i Hedensted er i finalen til Detailprisen 2020. Det er butikkens indehaver, Susanne Gamborg Andersen, naturligvis rigtig stolt over. Foto: Mads Dalegaard
Indehaveren af modebutikken Lifestyle på Østerbrogade i Hedensted, Susanne Gamborg Andersen, og hendes personale kan i disse dage gå og glæde sig over, at først deres kunder og dernæst et dommerpanel har indstillet butikken til Detailprisen 2020.

Hedensted: Modebutikken Lifestyle på Østerbrogade i Hedensted har i år kunnet fejre 20 års fødselsdag, og som en ekstra fødselsdagsgave er butikken blevet indstillet til Detailprisen 2020 af sine kunder. Nu har et dommerpanel udpeget butikken som én ud af syv lokale butikker, der stadig har mulighed for at løbe med denne nystiftede detailhandelspris.

- Det er da et fantastisk skulderklap at få, siger en glad Lifestyle-indehaver, Susanne Gamborg Andersen, der har stået i spidsen for butikken i alle 20 år. Først som butikschef, siden som indehaver.

- Jeg er udlært indkøber i tøj, men havde sagt mit job op i forbindelse med nogle barselsperioder i starten af 00'erne. I 2001 blev jeg imidlertid spurgt om ikke jeg havde mod på at starte Lifestyle op i Hedensted, og det, syntes jeg, lød spændende. Resten er historie, siger Susanne Gamborg Andersen, der overtog ejerskabet af butikken i 2009.

Har vækstet siden 2014

- Fra 2001 til 2014 kørte det hele stille og roligt som de fleste andre klassiske tøjbutikker i den periode. Så kom Facebook som en helt ny online markedsføringsplatform, og siden Instagram, og så tog det ellers fart. Vi har vækstet og vækstet uafbrudt siden 2014, og det har eksempelvis udløst Gazelle-priser tre år i træk, og det ser sørme ud til at fortsætte. Vi har helt vildt travlt og kommer bestemt ikke sovende til vores resultater, siger Susanne Gamborg Andersen, der har tre piger ansat på fuld tid til udelukkende at tage sig af salg via de sociale medier. Derudover har hun yderligere to piger ansat på fuld tid i den fysiske butik foruden nogle enkelte hjælpepiger og afløsere.

Annonce

Ikke nogen webshop

Til gengæld har butikken ikke nogen webshop.

- Og det får vi heller ikke før der kommer én og præsenterer mig for mindst tre positive webshop-regnskaber. Det, regner jeg ikke med, sker med det kendskab, jeg har til den del af tøjbranchen, siger Susanne Gamborg Andersen.

Butikkens satsning på de sociale medier er da også noget, som går igen i de indstillinger, som kunderne har sendt ind. En af dem skriver blandt andet:

- Jeg synes, butikken skal vinde, fordi de gør det godt. Især med deres visninger på Instagram, som inspirerer meget. Jeg kører hellere til Hedensted end Vejle for at shoppe tøj.

Annonce

Får mange roser

- Det er jo det, der gør, at jeg fortsat synes, det er sjovt at bruge rigtig mange timer på at drive Lifestyle. Glade kunder giver ganske enkelt arbejdsglæde, og det er da fantastisk, at så mange kan lide min stil. Vi har kunder, der kommer kørende fra både Skagen, Esbjerg og København, siger Susanne Gamborg Andersen, der roser Hedensted Erhverv for idéen med at lave en detailhandelspris.


Jeg synes, Detailprisen er et rigtig godt initiativ, fordi den sætter fokus på, at vi kan noget helt særligt i de mindre byer.

Susanne Gamborg Andersen, indehaver af Lifestyle i Hedensted


- Jeg synes, Detailprisen er et rigtig godt initiativ, fordi den sætter fokus på, at vi kan noget helt særligt i de mindre byer. Vi får ikke noget foræret, og derfor er vi 110 procent fokuserede på at levere en personlig betjening og supergod service både på nettet og i den fysiske butik. I de større byer er det bare mere upersonligt, siger Susanne Gamborg Andersen.

Detailprisen 2020

Detailprisen 2020 er en nystiftet pris, som er søsat af Hedensted Erhverv for at sætte fokus på kommunens mange forskellige butikker og deres kvaliteter.

44 butikker er blevet indstillet til prisen af kunderne, og et dommerpanel har så udpeget syv finalister.

De syv finalister er som følger: Lykke & Lykke i Juelsminde, Grosbøl i Uldum, Lifestyle i Hedensted, Sølvbjerg Shoes i Hedensted/Juelsminde, Checkpoint i Juelsminde, Viola i Tørring og Blomsterhuset Ramdal i Tørring.

Alle syv butikker vil blive portrætteret i Hedensted/Juelsminde Avis og Tørring Folkeblad.

Vinderen af Detailprisen 2020 modtager et kunstværk og en pris - begge dele designet af lokale kunstnere og virksomheder. Det sker fredag 28. maj.

Susanne Gamborg Andersen har drevet modebutikken Lifestyle i Hedensted siden 2001. De første otte år som butikschef og siden 2009 som indehaver. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik efter anklager om manglende visioner: Det giver mig anledning til at fortælle, hvad der egentlig står i budget 2021

Annonce