Lokale spisesteder er presset af prisstigninger: - Vi kan jo ikke bare hæve prisen, selvom stegt flæsk koster 60 pct. mere
Inflationen har også ramt restauratørerne, når de skal indkøbe deres råvarer. Det presser dem, for de vil ikke hæve priserne tilsvarende af frygt for, at gæsterne ikke vil komme.
Copy link address
Trine Guldberg Jakobsen trgja@jfmedier.dk
Annonce
Else-Marie Braune er ejer af Hyrup Kro. Hendes udgifter til råvarer er steget meget i 2022. Det koster hende 60 pct. mere at servere stegt flæsk for sine gæster i dag, end det gjorde for bare et halvt år siden. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Michael Sindberg er indehaver på Café Cozy i Hedensted. Han har særligt været ramt af prisstigninger på oksekød i 2022. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Kroejer Jane Thomsen fra Uldum Kro har endnu ikke sat sine priser op. Men hun bliver nødt til at gøre det i en nær fremtid. Arkivfoto: Henrik Dolmer