Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Lokalformand gennem 30 år er trådt tilbage: Men indsatsen mod kræft fortsætter

Niels Øfjord er trådt til som ny formand for Kræftens Bekæmpelse i Juelsminde. Han har taget over efter Kirsten Blume Schmidt, som har stået i spidsen for lokalforeningen siden stiftelsen i 1990. Foto: Emil Fibiger
For første gang nogensinde har Kræftens Bekæmpelse i Juelsminde skiftet ud på formandsposten.

Juelsminde: Kræftens Bekæmpelse i Juelsminde har fået ny leder.

Efter afviklingen af årets generalforsamling har bestyrelsen konstitueret sig med Niels Øfjord som formand.

I 2019 var han med til at arrangere et Knæk Cancer-event i As Forsamlingshus, og han er parat til at bruge mere tid på at støtte kampen mod kræft og informere om den.

- Jeg oplever simpelthen, at alt for mange får den forfærdelige sygdom. Man er kommet langt med at bekæmpe den, men man skal nå længere endnu. Det vil jeg gerne være med til at gøre en indsats for, siger han.

Niels Øfjord er 68 år og bor i Juelsminde med sin hustru.

Han kan se tilbage på et arbejdsliv inden for salg og marketing i fødevarebranchen.

Som formand vil han prøve at få ideer til nye tiltag og aktiviteter såvel som at sørge for videreførelse af de eksisterende - altså vandreture, foredrag og årsindsamling.


Det er dejligt. Jeg bliver ikke smidt ud. Jeg har fået lov til at blive i bestyrelsen. Det er jeg glad for. Foreningen er mit hjertebarn.

Kirsten Blume Schmidt


Annonce

Bliver i bestyrelsen

Niels Øfjord har taget over efter Kirsten Blume Schmidt.

Hun stod for stiftelsen af lokalforeningen i Juelsminde tilbage i 1990. Dengang var hun 50 år. Nu er hun 80 og godt tilfreds med at have fundet en efterfølger.

- Det er dejligt. Jeg bliver ikke smidt ud. Jeg har fået lov til at blive i bestyrelsen. Det er jeg glad for. Foreningen er mit hjertebarn, siger hun og smiler.

Det blev til 30 år som formand i lokalforeningen, og den nu tidligere formand er stolt over de mange gode indsamlingsresultater gennem årene.

Lokalforeningen trækker på et stort netværk af frivillige indsamlere og når ud i alle hjørner af gamle Juelsminde Kommune.

I år var indsamlingen aflyst på grund af corona. Man forsøgte sig digitalt i stedet for, og i Juelsminde gav det et beskedent resultat på 8000 kroner.

- Det plejer at være 130.000 kroner og opefter. Det er så flot, så vi håber, vi kan samle ind på normal vis næste år, siger Kirsten Blume Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Jeg og rigtig mange borgere i Stouby og omegn ser frem til, at Fakkegrav-området igen bliver et dejligt og attraktivt sted

Hedensted/Juelsminde Avis

Carsten Tøjmand klar til at lægge frakken på hylden efter 36 år: Har solgt halvdelen af butikken til næste generation

Hedensted/Juelsminde Avis

To kvinder står bag et mere bæredygtigt godbids-koncept til hunde: Vi ville skabe det produkt, der manglede på markedet

Læserbrev

Færre råger - flere agerhøns, tak

Annonce