Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Lykke & Lykke-indehaver er lykkelig over nominering

Modebutikken Lykke & Lykke i Juelsminde, der indehaves af Malene Schilling, er én blandt syv nominerede butikker til Detailhandelsprisen 2020 i Hedensted Kommune. Foto: Michael Svenningsen
Indehaveren af modebutikken Lykke & Lykke på Odelsgade i Juelsminde, Malene Schilling, er naturligvis lykkelig over, at nogle af hendes kunder har indstillet hende til Detailprisen 2020. Og glæden er ikke blevet mindre af, at hun er havnet i finalefeltet.

Juelsminde: Siden oktober 2018 har indehaveren af Juelsminde-butikken Lykke & Lykke heddet Malene Schilling. Hun kan i disse dage gå rundt og glæde sig over, at ikke alene er hun sammen med 43 andre butikker blevet indstillet til den nystiftede Detailpris i Hedensted Kommune af sine kunder, hun er også af et dommerpanel blevet udpeget til at være en del af finalefeltet på syv butikker. Dermed er hun stadig i spil til at kunne bryste sig med titlen Detailpris-vinder 2020. Noget der bliver afgjort 28. maj.

- Tænk sig, at nogle af mine kunder har taget sig tid til at skrive, hvor glade de er for lige netop min butik. Det er jeg da vildt glad for, og så er jeg oven i købet med i finalefeltet. Det er jo helt fantastisk, siger Malene Schilling.

Lykke & Lykke ligger på Odelsgade 1 i samme bygning som Sølvbjerg Shoes, der i øvrigt også er med i finalefeltet. Butikken handler med tøj, sko, accessories og brugskunst, og Malene Schilling har efterhånden to et halvt års erfaring med at drive butikken, som hun overtog fra søstrene Jette og Tina Lykke - deraf navnet - i oktober 2018.

Annonce

Har været stewardesse

Den 48-årige butiksindehaver er oprindeligt kontoruddannet, men har også arbejdet en årrække som stewardesse. Da muligheden kom for at overtage butikken i 2018, slog hun imidlertid til. Hun nåede faktisk at arbejde som afløser i butikken i tre år, inden hun fik den tilbudt, så hun vidste nogenlunde, hvad hun gik ind til.

- Jeg har altid været meget interesseret i tøj og mode i det hele taget, og så det at have med mennesker at gøre. At kunne opnå en god kontakt med kunderne og yde en service, som de er glade for, det er lige mig. Så jeg er virkelig havnet på den rigtige hylde, siger Malene Schilling, der har været meget kreativ under de to corona-nedlukninger.

- Den første uge gik jeg godt nok og peb lidt, for jeg var helt alene, da min daværende medarbejder var sygemeldt, og jeg havde ikke nogen webshop, der ligesom kunne holde gang i salget. Men så smøgede jeg ærmerne op og gik i gang med flere kundetiltag, som alle har været en stor succes, siger Malene Schilling.

Annonce

Salg af lykkeposer

Første tiltag var salg af lykkeposer. Dernæst kom der gang i live-salg over nettet, ligesom hun også har haft stor succes med virtuelle modeshows i samarbejde med leverandører.


Tænk sig, at nogle af mine kunder har taget sig tid til at skrive, hvor glade de er for lige netop min butik.

Malene Schilling, indehaver af tøjbutikken Lykke & Lykke i Juelsminde


- Og lige om lidt så går min webshop i luften, og så bliver jeg simpelthen nødt til at ansætte en ny medarbejder for at kunne følge med, siger Malene Schilling, der således ikke er blevet knækket af corona-restriktionerne, men derimod har brugt modgangen til at tænke nyt og innovativt for at holde gang i sin butik. Tiden må vise, om det er nok til at løbe med Detailprisen 2020.

Malene Schilling har drevet modebutikken Lykke & Lykke i Juelsminde i to et halvt år. Foto: Michael Svenningsen
Malene Schilling er naturligvis rigtig glad for, at hendes kunder har indstillet hende til Detailprisen 2020. Foto: Michael Svenningsen.
Malene Schilling overtog Lykke & Lykke i 2018 fra søstrene Jette og Tina Lykke. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce